Mustwear.cz

O našem produktu, který je hitem v E-shopu.
Britská značka Breo je na trhu velmi krátce a přesto si získala mnoho obdivovatelů a fanoušků. Vlajkovou lodí labelu Breo jsou hodinky Breo Roam, které mají jednoduchý a svěží design, který chytne za srdce skoro každého milovníka designu a stylu. Filozofií firmy Breo je zkoumat nové a neobvyklé postoje k designu prostřednictvím neotřelého pohledu a inovativních nápadů. Snahou značky Breo je odlišit se od ostatních a přinášet lidem pohodlné, skvěle vypadající produkty, které podtrhují individuální životní styl.

Designové hodinky Breo Roam byly speciálně navržené pro sportovně založené jedince a ty, kteří rádi tráví aktivně svůj volný čas. Hodinky Breo Roam byly navrženy tak, aby vyhověly potřebám aktivních sportovců. Náramek Breo Roam je zhotoven z přírodní pryže, jenž obsahuje příměs prachu z turmalínu. Turmalín je přírodní polodrahokam, kterému jsou připisovány mnohé zdraví prospěšné účinky, například zlepšená schopnost koncentrace nebo přirozené detoxikační účinky.

Breo Roam váží pouhých 10 gr a tak neobtěžují své nositele během sportu. Jsou vodotěsné zhruba do 10 metrů, což znamená, že s nimi můžete honit parádu v létě u vody, když se budete hnát na surf nebo se jenom v pohodě koupat. Samozřejmostí je i LCD displej nebo pro majitele Breo Roam hodinek jednoduše vyměnitelné baterie. Hodinky jsou zajímavé i svým čistým designem, který je dostupný v nejrůznějších barvách a velikostech.

Nekonvenční design hodinek Breo Roam ocenila i porota 70 odborníků prestižní soutěže Good Design Awards. Jejím cílem je podporovat ekonomický a průmyslový pokrok, který má usnadnit život ve dvacátém prvním století. Cena je udílena Japan Industrial Design Promotion Organization (JIDPO) již více než 50 let a během každého roku je vybíráno z více než 3000 projektů.

Mustwear.cz Adresa : http://www.mustwear.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Rip, curl, Breo, 69 SLam, triko, kalhoty, plavky, mikiny, šaty, skate, streetwea
Uloženo: 06.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde