Zahrada na klíč

Jsme rodinná firma, která se již od roku 1992 zabývá realizací zahrad na klíč. Nabízíme kompletní zpracování zahrady, a to od úvodní studie přes projektovou dokumentaci, terénní úpravy až po finální osazení zelení. Disponujeme zkušenostmi, které jsme nabyli více než patnáctiletým působením na trhu. Realizovali jsme desítky zahradních projektů.
Zaměřujeme se především na privátní klientelu. Při realizaci zahrady volíme vždy individuální přístup ke klientovi. Snažíme se, aby se námi vytvořená zahrada stala odrazem duše majitele, protože chceme vytvořit místo, kam majitel bude moci utéct před každodenním shonem.
Zpracovali jsme také desítky projektů pro veřejnou zeleň. Především jsme pak realizovali úpravu zeleně v menších městech a obcích. Ačkoliv se sídlo naší společnosti nachází v Ostravici v Beskydech, má společnost působnost po celém území České republiky. Majitelem a hlavním architektem společnosti je Jiří Jandačka. Je absolventem Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně, Zahradnické fakulty v Lednici na Moravě. Jeho teoretické znalosti a více než patnáctiletá praxe v oboru Vám umožní vytvořit zahradu Vašich snů.

Zahrada na klíč Adresa : http://www.zahradanaklic.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zahrady na klíč, realizace zahrad, návrhy zahrad, zahradní jezírka, údržba trávn
Uloženo: 04.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde