CANTHOR - punčochy, spodní prádlo, plavk

Jsme výhradní dovozce a distributor značkového italského a polského punčochového zboží, spodního prádla, plavek a módních doplňků. Dovážíme a distribuujeme přední značky jako jsou Fiore, Levante, Wolbar, You by Nico.

Společnost Canthor byla založena v roce 2000 a stala se významným partnerem pro velkoobchody i maloobchody. S naším spodním prádlem a punčochovým zbožím se můžete setkat v obchodech po celé České a Slovenské republice. Odkazy na Naše významné zákazníky naleznete v referencích.

Naše modely zaručují prvotřídní kvalitu a nové módní trendy.

Fiore je Polský výrobce kvalitního punčochového zboží a je jednou s nejdynamičtěji se rozvíjejících společností, které vyrábí punčochové zboží v Polsku. Tři roky po sobě byla společnost oceněna v národní soutěži gazel Business.

Výrobky Fiore jsou ceněny pro svůj vysoký standart a kvalitu. Společnost Fiore sleduje nejnovější trendy a reaguje na požadavky klientu a jejich očekávání v nových kolekcích.

You By Nico je první italský výrobce bezešvého prádla. Kolekce jsou kompletně vyráběny v Itálii. Všechny použité materiály jsou označeny certifikátem Oeko-Tex standard 100 a respektují maximální požadavky na kvalitu barviv.

Společnost WOLBAR byla založena v polovině devadesátých let 20.století. WOLBAR klade důraz na maximální kvalitu a design svého luxusního spodního prádla pro ženy. Výrobky jsou pečlivě kontrolovány během celého procesu výroby. Každá nová kolekce přináší inovace a nové trendy modely pro maximální spokojenost našich zákazníků.

Levante je italský výrobce punčochového zboží, jehož tradice sahá až do roku 1969. Tyto výrobky plní ty nejnáročnější požadavky a zákazníkům nabízí luxusní a kvalitní punčochové zboží. Levante stálo u zrodu punčochové výroby v Itálii, jednoho z center světové módy.
CANTHOR - punčochy, spodní prádlo, plavk Adresa : http://www.canthor.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: canthor, fiore, levante, wolbar, you by nico, punčochy, polské punčochy, italské
Uloženo: 02.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde