Kartonové krabice

Obálky jsou určeny na vložení dokumentů jako například faktury, dodací listy, výplatní složenky, manuály atd. a následné nalepení na kartón nebo paletu se zbožím.
Obálky jsou vhodné pro zasílání citlivých a křehkých předmětů (hodinek, elektronických součástek, CD, kazet, náhradních dílů apod.) Obálky jsou tvořeny z vnitřního obalu – bublinková fólie, tlumí nárazy a vibrace. Z vnějšího obalu – vysoce kvalitní zpevněný papír. Dále má obálka samolepící uzávěr a další velmi praktické a mnohostranné využití
Z kartonů se vyrábí především krabice nebo-li kartónové krabice, které jsou ideální například na stěhování, protože krabice je jednoduše rozložitelná, ale také i podle potřeby skladná a šetří místo. Kartónové krabice jsou vhodné na přepravu různých předmětů a to hlavně prostřednictvím pošty a nebo přepravních společností a to především kvůli jejich nízké hmotnosti. Dále krabice plní funkci obalu, chrání předměty před poškozením a vnějšími vlivy. Jsou neocenitelným pomocníkem při udržování pořádku a napomáhají udržovat přehled ve věcech. Ale především se využívá v obchodech, kdy při koupi větších, ale i menších předmětů slouží zákazníkovi přenést zakoupené zboží bez jakéhokoliv poškození.
Nabízíme výrobu kartonových krabice s perforací dle vašich požadavků. Perforace na kartonu umožňuje snadné odtržení. Cena se odvíjí od rozměru, použitého materiálu a množství. Na malé kartonové krabice nabízíme tříbarevný potisk, na velké krabice dvoubarevný potisk. Rozsah vyráběných kartónových krabic je od velikosti 80×50x45mm až po paletové boxy. Cena se odvíjí od rozměru kartonu, barevnosti a velikosti potisku. Kartonová krabice vhodná na přepravu oděvů na ramínku při stěhování. Plastový držák na ramínka v ceně.
Lepenka je výrobek z dřevitých vláken, je silnější než papír. Používá se k výrobě kartonů, na stabilní obaly uzavírané víky, kufry nebo produkty vyráběné zcela odlišnou technologií, třeba vinutím nebo lisováním plné lepenky.
Lepenkové krabice jsou ideální například na stěhování, protože krabice je jednoduše rozložitelná, ale také i podle potřeby skladná a šetří místo. Vhodné je doplnit tento obalový materiál také o bublinkovou fólii, která odolnost proti nárazu o mnoho zvyšuje. Také velmi používané jsou v domácnostech, kde se do krabic ukládají nepotřebné drobnosti. Jsou neocenitelným pomocníkem při udržování pořádku a napomáhají udržovat přehled ve věcech.
Kartonové krabice Adresa : http://eshop-obalove-materialy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Kartonové krabice,obálky,lepenkové krabice
Uloženo: 25.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde