Kosmetika Dermacol

Naše pokožka potřebuje neustálou péči, aby byla zdravá a krásná. Zdaleka neplatí, že jediná péče o naši kůži je potřeba v létě, kdy stačí namazat se opalovacím krémem a naše tělo si dál poradí samo. Naše pleť je mnohem citlivější a péči potřebuje za každého počasí, na jaře, v létě, na podzim i v zimě, ve dne i v noci. Nejvíce samozřejmě dostává naše kůže zabrat v extrémních podmínkách, tedy v létě a v zimě. Sluníčko i mráz totiž pokožku vysušují a způsobují její rozpraskávání a stárnutí.

Najděte si proto nejvhodnější kosmetické prostředky, kterými zbytečnému namáhání a stárnutí pleti můžete předejít! Vhodné podmínky pro jednoduché a přehledné hledání nabízí například internetové stránky a e-shop www.krasa-kosmetika.cz, kde naleznete vše, co vaše pokožka potřebuje.

Pokud vsadíte na českou značku Dermacol, zaručeně neprohloupíte. Již od šedesátých let minulého století se kosmetická značka Dermacol prosazuje na světovém trhu a sortiment výrobků, které Dermacol nabízí, je skutečně široký a rozmanitý. Kromě klasických čistících, hydratačních, vyživujících a omlazujících krémů na obličej a na tělo nabízí Dermacol také celou řadu kosmetických výrobků věnujících se odstraňování problémů pleti. K řešení těchto problémů používá Dermacol velmi zajímavé a ojedinělé ingredience – například své pleti můžete dopřát výživu v podobě kaviáru, který je hlavní složkou řady Dermacol Gold Elixír, nebo výtažky z perel v řadě Dermacol Pearl Elixír.

Každá žena, kterou trápí celulitida, strie nebo povadlá kůže, také jistě uvítá kosmetické přípravky Dermacolu pečující o celé tělo. Mezi oblíbené výrobky patří například zpevňující tělová mléka a gely určené na problematické partie, jako jsou bříško, boky či prsa, které vaší pleti dodají potřebnou vláčnost a pevnost, takže se budete cítit hned o několik let mladší. Pokud patříte k těm, kteří zápasí s rozšířenými žilkami na nohou, i pro vás nabízí Dermacol řešení v podobě intenzivní péče.

Na své si přijdou také muži, pro které Dermacol vyrábí kromě přípravků na a po holení například revitalizační pleťový krém, gel na unavené oči nebo čtyřiadvacetihodinovou hydratační péči.
Kosmetika Dermacol Adresa : http://www.krasa-kosmetika.cz/vyber-podle-znacky/dermacol/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dermacol,kosmetika dermacol
Uloženo: 24.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde