Boty a oblečení CONVERSE, DIESEL a další

Vaše příští bota, se kterou botu neuděláte.

Internetový obchod s obuví a oblečením CONVERSE, DIESEL, LACOSTE, ADIDAS, NIKE a další. Značkové zboží z USA. Doručení do 24 hodin, zasíláme i na Slovensko.
Veškeré zboží skladem, možnost doobjednávky, přímý dovoz, odpovídající ceny, záruka spokojeného nákupu - možnost vrácení zboží bez udání důvodu nebo bezplatná výměna.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost AAT CZ, s.r.o., s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.
Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.
Vaše údaje a data, které uvádíte na našich obchodech jsou důvěrná a v žádném případě nejsou poskytována dalším subjektům mimo společnost AAT CZ, s.r.o., s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk, jako jsou banky. Vždy však pouze v rámci jedné konkrétní platby s využitím těchto služeb a výhradně v mezích zákona na ochranu osobních údajů.
Boty a oblečení CONVERSE, DIESEL a další Adresa : http://www.pepper-bota.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: boty, converse, diesel
Uloženo: 23.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde