Cesta ze spleti leasingů – HK Leasing

Nemnoho tvrdě pracujících lidí či podnikatelů si může dovolit zaplatit najednou větší obnos peněz. Většina se v takovém případě uchyluje ke koupi na leasing nebo si vezme úvěr. Současná nabídka obrovského množství firem by se dala nazvat až pralesem různých leasingů a úvěrů, protože ve většině případů jde o předražené nebo pochybné nabídky.

Jedním stromem pralesu je i společnost HK-Leasing nabízející několik druhů výhodného financování. Na trhu působíme více než 10 let a umožňujeme klientům vybírat z leasingů a úvěrů na automobily a stavební nebo výrobní stroje.Díky našim obchodním partnerům Vám dokážeme nabídnou ty nejvýhodnější podmínky financování.

Nejžádanějším programem je „obyčejný“ finanční leasing automobilů a dopravní techniky, kdy zakoupený předmět zůstává ve vlastnictví společnosti až do konce splácení. Finanční leasing u HK-Leasing lze využít i na stavební a výrobní stroje a zařízení. Ne tak známými pojmy jsou operativní a zpětný leasing.

Operativní leasing je oblíben zejména u firem, které spravují více vozidel najednou. Výhoda spočívá především v tom, že leasingová společnost na sebe přebírá řadu rizik spojených s provozem. Předmět koupě zůstává stejně jako u běžného leasingu ve vlastnictví společnosti, která v případě Full service leasingu zajišťuje například servisní služby a další náklady. Po skončení splátek u HK-Leasing má klient možnost zvolit, jestli přebere předmět do osobního vlastnictví či nikoliv.

U HK-Leasing lze využít i ne vždy nabízený zpětný leasing, kdy doslova prodáte předmět (například automobil) leasingové společnosti a získáte tak k dispozici částku, kterou následně splácíte. Leasing lze zřídit i mezi osobami – odkoupení předmětu od soukromé osoby (nepodnikatele).

Dalším často využívaným typem financování je úvěr. V případě úvěru se kupující okamžitě stává vlastníkem předmětu, který po domluvenou dobu splácí leasingové společnosti.

Pokud tedy i vy hledáte výhodné financování automobilu, strojů nebo zařízení, určitě nepřehlédněte širokou nabídku možností u HK-Leasing.
Cesta ze spleti leasingů – HK Leasing Adresa : http://www.hk-leasing.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: leasing
Uloženo: 22.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde