Aukční portály

Co jsou aukcniportaly.cz?

Tato stránka je rozcestníkem českých internetových aukcí online. Najdete tu odkazy na známé internetové aukce online jako je například Aukro ale i na méně známé jako např. i-buy. Dohromady stránka zahrnuje profily 32 aukčních síní.
Provedení stránek
Tyto stránky slouží jako informační celek o českých internetových aukcích. Na hlavní stránce naleznete rozepsané kategorie společně s odkazy na užitečné seznamy, které u aukčních síní porovnávají poplatky, provize a další informace. Ke každé aukční síni je na stránce odkaz, popis a ukázka designu webu. Design stránek aukcniportaly.cz je jednoduchý a příjemný na pohled.
Nejznámější aukce

Mezi nejznámější zde zařazené internetové aukce online patří 11 aukčních síní, z nich nejznámější je Aukro, které je pobočkou polské společnosti Allegro. Aukro vstoupilo na český web roku 2003 a nyní má již 1,5 milionu uživatel. Na druhém místě se umístila aukce ikup.cz, která má 150 000 uživatel a hlavní výhodou oproti ostatním je například nulová provize a skoro žádné poplatky za vystavení aukce. Na třetím a čtvrtém místě se poté nachází odklepnuto a ebay, který má v zahraničí 84 miliónů uživatel.
Méně známé aukce

Mezi tyto zde zařazené aukce patří méně známé české aukce. Neznamená že jsou špatné, většina z nich totiž poskytuje neplacené služby a nulovou provizi. Ovšem i mezi těmito aukcemi se najdou placené, které na to doplácí nulovou návštěvností.

Aukce pro maminky

Tyto internetové aukce online ocení zejména maminky. Na českém internetu je 7 aukčních portálů, které se zabývají prodejem nových či použitých věci pro výchovu dětí. Jsou to především kočárky, oblečení a jiné nezbytnosti.

Aukční portály Adresa : http://www.aukcniportaly.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: internetové aukce online, aukční portály,aukro,auktiva,ebay,odklepnuto,aukro.cz
Uloženo: 22.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde