Parfums.cz – parfémy světových značek (l

Chcete být krásná? Chcete být svěží? Chcete být in? Pak právě pro Vás tu jsou Lacoste parfémy. Lacoste to je symbol svěžesti. Lacoste to je symbol krásy. Každá dívka, či žena sní o tom být krásná, úspěšná a muži obdivovaná. A díky parfémům Lacoste již nemusíte jenom snít. Lacoste Vaše sny udělá skutečností. Lacoste Vám změní život.
Lacoste patří mezi velmi tradiční výrobce parfémů a módního oblečení. Na svět přišla značka Lacoste v roce 1933. Lacoste jako výrobce se zaměřuje jak na ženy, tak na muže, a to na hlavně na ty s aktivním přístupem k životu. Tento charakter se tak promítá nejen v oblečení a doplňcích, ale také ve vůních. Parfémy Lacoste jsou známy tím, že výrobce velmi často přichází s edicemi různých vůní, které jsou nabízeny jen velmi krátkou dobu.
Mezi nejznámější pánské parfémy patří bezesporu Lacoste Essential. Vůně plná radosti a pocitu nekonečné svobody. Lacoste Elegance je naproti tomu vůní klidnější, ale stále fascinující. Vůní čistou a bez falešných pocitů. Vášeň, energie a svěžest je pak ukryta ve vůni Lacoste Red. Lacoste Original odkazuje na první produkty této značky. Dámský parfém Lacoste pour Femme je vůní pro zralé ženy, ovšem pro ty, které mají dostatek energie pro prožívání života naplno. Lacoste Inspiration je naopak parfémem, který je inspirován mladistvou krásou a půvabem, sexy tělem, volností i zábavou. Lacoste Touch of Pink je vůní svěží a vůní pro ženy, které chtějí žít svůj život naplno. Lacoste Touch of Sun je pak vůní inspirovanou létem, slunnými dny u moře, na pláži a dny plnými zábavy a krásy letních dnů. Pro každý typ ženy existuje jiný parfém, ať už jste mladá slečna, či postarší dáma, tak vězte, že Lacoste parfémy jsou tím pravým pro Vás. Lacoste parfémy od Parfums změní celý Váš život. S Lacoste parfémy se probudíte vždy do svěžího a krásného jitra.

Parfums.cz – parfémy světových značek (l Adresa : http://www.parfums.cz/lacoste/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Lacoste parfémy
Uloženo: 10.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde