Astratex.cz – podprsenky

Všechny Vaše podprsenky jsou ještě pomalu po prababičce? Vypadají nemoderně, jsou nemoderní a pářou se? Pak je tu pro Vás internetový obchod Astratex.cz. E-shop Astratex.cz Vám přináší stovky různých podprsenek s různými motivy, a různých barev.
První spodní prádlo se objevuje v Římské říši. Římanky nosily pod tunikami kousek oděvu zvaný mamilare – pás látky omotaný okolo hrudníku a také bederní roušku. Postupem času se spodní prádlo zdokonalovalo až do současné podoby, kdy u ženy existují dva druhy prádla. Kalhotky a podprsenka. Správná podprsenka by měla být taková, kterou můžeme v klidovém stavu zapnout na prostřední háček. Pokud bychom zapínali na krajní, tak radši vybereme jinou. Protože ve chvíli, kdy se nám zvětší nebo zmenší obvod prsou, bude pro nás nepoužitelná. Ta pravá podprsenka pro nás by zároveň měla zakrýt celé prso, to znamená, že žádná část by neměla být viditelná, ale ani bychom neměli cítit, že je nám volná. Ramínka podprsenky by se neměla zarývat do zad ani ramenou. Podprsenky z internetového obchodu Astratex.cz jsou vyrobeny z kvalitních a prvotřídních materiálů. Ať si koupíte jakoukoliv podprsenku, tak máte vždy jistotu, že svého partnera zaujmete. Navíc pokud koupíte erotickou podprsenku ve vyzývavě červené barvě, tak budete mít jistotu, že ten den, kdy Vás v ní partner uvidí, nebude myslet na nic jiného, jak na večer.

Velikost podprsenky


Pokud si nepamatujete, jakou máte velikost podprsenky, tak na našich stránkách naleznete zároveň přesný postup, jak velikost zjistit. Není to nic těžkého, stačí, když vezmete metr a změříte si obvod přes prsa. Poté si centimetry zapamatujete a u nás již naleznete přehlednou tabulku, ve které jsou centimetry převedeny na velikosti podprsenek. Astratex.cz Vám nabízí jak klasické podprsenky, tak podprsenky pro sváteční chvíle, stačí si pouze vybrat tu pravou pro Vás.

Astratex.cz – podprsenky Adresa : http://www.astratex.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: spodní prádlo, podprsenky
Uloženo: 08.01.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde