Překladatelský a tlumočnický servis

Společnost GlobalTranslations, s.r.o. byla založena v roce 2002. Zákazníkům nabízíme kompletní překladatelský tlumočnický servis ve všech světových jazycích. K dispozici máme velký počet zkušených a kvalifikovaných překladatelů z celé řady oborů. To vše za velmi atraktivní ceny.
Nabízíme:
Jsme schopni přeložit a dodat překlady v expresních termínech, v jakýchkoliv požadovaných formátech, graficky zpracované, případně s kulatým razítkem soudního tlumočníka. Samozřejmostí je i zajišťování korektur textů rodilými mluvčími, předtiskových korektur a rovněž kontroly gramatické a stylistické správnosti přeloženého textu a to především u dokumentů pro tisk.
Od počátku naši činnosti klademe hlavní důraz na zajišťování komplexního řešení v oblasti firemní dokumentace a komunikace. Ve spolupráci s našim DTP studiem provedeme i úplnou předtiskovou přípravu vašich dokumentů. Zhotovujeme veškeré typy technické dokumentace s grafickým zpracováním jako v originále.
Technologie překladů:
Při překladech využíváme technologií TRADOS a TRANSIT, které fungují na základě tzv. překladových pamětí (translation memory), výsledný překlad je poté konzistentní z hlediska terminologie. Pro překlad je také možno definovat a dlouhodobě používat specifické výrazy používané ve vaší společnosti. Počítačem podporovaný překlad je neocenitelným pomocníkem při provádění lokalizací softwaru a dokumentace.
Na rozsáhlých zakázkách vyžadujících konkrétní softwarová řešení spolupracujeme s naší partnerskou firmou ADS CZ, s.r.o.
Nabídka tlumočení:
Paletu našich služeb doplňují různé typy tlumočení. Naši stálí spolupracovníci vám budou s potěšením nápomocni při firemních prezentacích, obchodních jednáních, konferencích a dalších akcích vyžadující profesionální převod mluvených sdělení z jednoho jazyka do druhého.
Slevy a bonusy:
Pro stálé zákazníky máme připraven systém slev a bonusů. Preferujeme dlouhodobé obchodní vztahy založené na vzájemné důvěře a vstřícnosti. Věříme, že pouze tak budeme schopni společně uspět v moderním podnikatelském prostředí a čelit nástrahám globalizace a vzrůstající konkurenci ve všech oborech.
Systém managementu jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 je zárukou našim klientům, že neustále zvyšujeme kvalitu námi poskytovaných služeb.
Adresy:
http://www.globtran.cz/ - překlady a tlumočení
http://www.globtran.cz/index.php/cs/sluzby/preklady - překlady
http://www.globtran.cz/index.php/cs/sluzby/tlumoceni - tlumočení

Překladatelský a tlumočnický servis Adresa : http://www.globtran.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: překlady, tlumočení,
Uloženo: 20.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde