Solární nabíječky Fun Beat

Představení – využití v praxi

Málo kdo si v dnešní uspěchané době dokáže představit, že by část běžného pracovního dne strávil bez mobilního telefonu nebo bez notebooku. I když většina moderních telefonů a notebooků má dostatečnou výdrž baterie, jistě by většina z nás využila záložní zdroj energie pro mobilní telefon, notebook nebo jiné zařízení, které je pro výkon našeho povolání nezbytné. Společnost Fun Beat nabízí revoluční řešení, které Vám poskytne dostatek elektrické energie i když jste mimo kancelář nebo automobil a potřebujete nabíjet např. mobilní telefon nebo notebook.

Jedná se o solární nabíječky s vestavěnou baterií - ekologický záložní zdroj energie nové generace. Podstatou solárních nabíječek Fun Beat je univerzální možnost použití pro různá zařízení a také jednoduchý způsob dobíjení vnitřní baterie z různých zdrojů energie včetně slunečního záření.

Fun Beat VS750 – solární nabíječka pro mobilní telefony

Model VS750 je kapesní záložní zdroj energie určený především pro menší zařízení jako jsou mobilní telefony, MP3 přehrávače, kapesní hry atd.
Nabíječka svým vzhledem i hmotností 82 g připomíná mobilní telefon tzv. „véčko“. Výhodou této zavírací konstrukce je oproti jiným modelům především skladnější provedení a zvýšená ochrana solárních panelů před mechanickým poškozením.
Solární nabíječka VS750 má vnitřní Li-Ion baterii o kapacitě 1000 mAh, díky které dokáže nabít baterie většiny mobilních telefonů na cca 60-90%. Doba nabíjení se u většiny zařízení pohybuje mezi 2-3 hodinami. Součástí balení je sada adapterů pro většinu mobilních telefonů a MP3 přehrávačů na trhu. Většinu zařízení lze při nabíjení současně i používat.

Solární nabíječka má několik možností dobíjení vnitřní baterie: ze slunečního záření, z USB portu počítače a zásuvky zapalovače v autě a z el. sítě 220 V. Doba nabíjení vnitřní baterie se liší dle zvoleného způsobu. Praktickou funkcí této nabíječky je také možnost použití jako pohotovostní LED baterie.

Fun Beat VS6000 – solární nabíječka pro notebooky

Model VS6000 je díky Li-Ion baterii s vysokou kapacitou 12 000 mAh určen především pro dobíjení baterií notebooků, přenosných TV a zařízení s vyšším odběrem energie.
Tělo přístroje je z tvrzeného plastu a hmotnost cca 1 kg. Příslušenství obsahuje sadu 8 adapterů pro notebooky a univerzální redukce pro mobilní telefony a MP3 přehrávače. Vnitřní baterii solární nabíječky lze dobíjet pomocí slunečního záření nebo el. sítě 220V. Plně nabitá baterie solární nabíječky dokáže nabít vnitřní baterii většiny notebooků na cca 50-90% celkové kapacity.

Přednosti solárních nabíječek s vnitřní baterií ocení každý, kdo při své práci aktivně využívá mobilní telefon nebo notebook a nemůže zůstat delší dobu bez energie.
Solární nabíječka Fun Beat VS750 je prodeji za 690 Kč a model VS6000 za 3800 Kč vč. DPH (doporučené ceny 10/2009). Solární nabíječky Fun Beat zakoupíte u firmy DigiPlus.cz a u všech dobrých prodejců elektra.

Solární nabíječky Fun Beat Adresa : http://www.digiplus.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Solarní nabíječka, Fun Beat, VS750, VS6000
Uloženo: 16.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde