LCD televize a plazmové televize

Ani nemáte tušení, kde nakoupit za přijatelné ceny a kvalitní výrobky? Na tyto obě otázky Vám rádi odpovíme. LCD televize jsou lehké a nejsou obrovské, jako klasické televize. S LCD televizemi se snadno manipuluje, ale pro větší požitek je lze zavěsit i na stěnu, díky jejich váze. Většina dnes běžně dostupných LCD televizí obsahuje již DVB-T tuner, takže můžete bez nutnosti dokupovat set-top-box sledovat i digitální vysíláni. Během roku až dvou vymizí v České republice klasické vysílání a bude nahrazeno pouze digitálním, například v Praze je již jenom digitální vysílání. Další výhodou je, že velká část LCD televizorů má označení Full HD nebo HD Ready, což značí maximální rozlišení obrazu. Značnou nevýhodou LCD televizorů je to, že pokud je na LCD obrazovce vadný pixel, tak je buď stále rozsvícený, nebo naopak zhasnutý.

LCD televize


Potřebujete uspořit peníze? Pak LCD televize jsou tou pravou investicí, díky jejich nízké spotřebě elektřiny. Ale i plazmové televize mají řadu nesporných výhod, a mohou konkurovat LCD televizím, příklady těchto výhod je například odezva pohybu.

Plazmová televize


Plazmová televize dokáže bez problému rychlé pohyby. Další výhodou je, že barvy se zobrazují reálně, jako kdybychom měli předmět přímo před sebou a nedívali se na něj zprostředkovaně. Nevýhodou plazmových televizí je spotřeba elektrické energie, která je vyšší jak u LCD televizí. Projektory nabízí kvalitní divácký zážitek, který známe z většinou pouze z kina.

Projektory


Projektor nám nabízí zobrazit obraz nesrovnatelně větší než u klasických televizí, velikost můžeme dále libovolně měnit dle chutě a potřeby. Nevýhodou je, že jsou pořád ještě dražší jak klasické televize a nemají neomezenou životnost. Ale, ať už si budete kupovat LCD televizi, plazmovou televizi, nebo projektor, u Mironetu máte jistotu, že vždy dobře a výhodně nakoupíte.
LCD televize a plazmové televize Adresa : http://www.mironet.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Televize
Uloženo: 08.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde