www.levne-aukce.cz - Aukce od nuly

V první chvíli nás zaujme líbivá nenásilná grafika, která vybízí k přihlášení a k příhozu. Hlavní součástí webu jsou právě probíhající aukce.

I já jsem se tedy rozhodl k registraci s tím, že získám v akci 10 kreditů na příhoz. Registrace proběhla rychle a v pořádku. Aktivační kód v mailu dorazil hned. Proto jsem se mohl pustit do aukcí o XBOX.

Přihlásil jsem se a rozhodl se chvíli pozorovat. Celý systém je postaven na jednoduché myšlence. Aukce začíná od nuly a každý příhoz zvýší cenu o 0,10 Kč (popř.i jinak). Tento příhoz je však placený částkou v intervalu od 10-20kč za příhoz.

Takto se uživatalé přehazují do té doby než nevyprší časový limit aukce. Aukce jsou otevřeny vždy určitý čas každý den. Mimo tento čas jsou aukce pozastaveny, na které lze taktéž přihazovat.

Výhodou může být každodenní přípis jednoho kreditu = jednoho příhozu. Takto jsem našetřil pár kreditů a vrhnul se do aukce.

Delší dobu jsem se přehazoval s jedním uživatelem. Napínavé chvíle, kdy on přihazoval v posledních vteřinách mám v paměti ještě teď.

Jakmile mi došly kredity tak to vyhrál ten druhý uživatel. V době boje o XBOX jsem jen nevěřícně koukal, jak jiný uživatel vyhrál LCD monitor za 60kč.

Pátral jsem po tom, jestli opravdu uživatelé vyhrávají. Podařilo se mi najít na Facebooku ženu, která se raduje z výhry.

Web je velice zajímavý a dobře postavený, otázkou je jakou zvolit strategii, abychom něco vyhráli.
www.levne-aukce.cz - Aukce od nuly Adresa : http://www.levne-aukce.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Aukce, Levné aukce, levná elektronika, Mobily, Televize, Notebooky, iPhone
Uloženo: 05.12.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.3
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde