Vánoce tak trochu jinak

V České republice se nákup zboží přes internet těší stále větší oblibě a tak bychom Vám rádi dali malou vánoční inspiraci na nějaký originální dárek, který můžete koupit v našem eshopu www.bio-country.cz.
Hlavní skupinou naší vánoční nabídky jsou Fair trade dárkové balíčky, které jsou k dispozici ve třiceti variantách, a tak si vybere rozhodně každý. Ceny jsou velice příjemné a koupí tohoto balíčku uděláte radost hned dvakrát. Obdarovaného jistě potěší originální složení výrobků, které zatím nejsou v České republice moc rozšířené. Naopak výrobce – většinou sdružení drobných zemědělců z rozvojových zemí – bude mít zase o důvod víc, proč ve své práci pokračovat. Díky mezinárodním principům a stanovám fair trade sdružení má totiž za své úsilí zaplacenu odpovídající částku a zajištěny přijatelné pracovní podmínky.
Dárkové balíčky obsahují vždy výběr z několika produktů, např. čaje, kakaa, koření, čokolády nebo vína. Můžete si tak sami vybrat, jakému složení dáte přednost.
K Vánocům neodmyslitelně patří pečení vánočního cukroví. Zapomeňte na supermarketové náhražky koření, použijte např. pravé vanilkové lusky a chuť Vašeho cukroví dostane úplně jiný rozměr. Stejně tak můžete vyzkoušet originální hořkou čokoládu nebo si vychutnat šálek výtečné zrnkové kávy. Sami poznáte, že chutí a vůní se tyto výrobky nemohou rovnat svým běžným variantám.
Kompletní sortiment Fair trade
Další kategorií, která si zaslouží pozornost, je přírodní kosmetika francouzského výrobce DURANCE. Z ní vyzdvihujeme zejména kompletní sortiment holení, o který je před Vánocemi obrovský zájem. Některé výrobky, jako např. dárkové krabice, papírové tašky nebo elektrický difuzér, jsou v České republice pouze ve velmi omezeném počtu, s nákupem tedy neváhejte. Zároveň budete mít jistotu, že jde o skutečně originální zboží, které nekoupíte v každém obchodě. Perličkou v naší nabídce je 600g marseillské mýdlo, které se zaručeně stane ozdobou každé koupelny.
Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že se pro Vás letošní Vánoce stanou dny plnými klidu a pohody.

Vánoce tak trochu jinak Adresa : http://www.bio-country.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: biopotraviny, zdravá výživa, potraviny pro vegetariány, ekologická drogerie, pří
Uloženo: 29.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde