Průmyslové hadice - Dekoro s.r.o.

Firma Dekoro s.r.o. byla založena v roce 1990 v Mladé Boleslavi.

Na počátku roku 1994 se firma začala zabývat průmyslovými hadicemi, jako regionální velkoobchodní a maloobchodní prodejce. Z počátku k nejvíce klíčovému sortimentu jako byly zahradní hadice, se díky vzrůstající poptávce přidaly i neméně obvyklé druhy jako: olejové, horkovodní, potravinové, odsávací hadice, včetně hadic na chemikálie či zemědělské postřiky. Z důvodu neustálého zkvalitňování našich služeb stoupajících nároků a požadavků našich zákazníků, se nedlouho poté začaly vyrábět hydraulické hadice.

Od té doby, jsme již jako významná dodavatelská a výrobní firma, obchodovali nejen s firmami jako je například mladoboleslavská Škoda Auto a.s., Faurecia, Recticel či Proseat, TRW, Magna , ale stali jsme se i nezbytnými dodavateli pro většinu zemědělských družstev, středních i menších výrobních firem v celém našem regionu. A proto jsme se v roce 2006 rozhodli vytvořit plány na nové prostory pro naše další podnikání.

V nově vystavěné provozovně působíme od začátku roku 2008 a v několikanásobně větších prostorách dnes můžeme nabídnout zboží od několika desítek dodavatelů, jak z České republiky, tak i ze zahraničí. Mezi naše nejvýznamnější dodavatele a obchodní partnery patří firmy jako: GMS, Semperflex, Parker, Festo, Legris, Hansa flex, Pavlínek s.r.o.

A proto v našem sortimentu nyní naleznete mimo již zmiňovaných průmyslových a hydraulických hadic i veškeré hydraulické komponenty (hrdla, spojky, rychlospojky), vzduchové komponenty ( úpravné jednotky vzduchu, šroubení, rychlospojky), vzduchové i elektromagnetické ventily, vzduchové válce, ale i průmyslovou chemii, vázací prostředky či podlahové pryže.
Průmyslové hadice - Dekoro s.r.o. Adresa : http://www.dekoro.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: prumyslove hadice, odsavaci hadice, pryze, tlakove hadice, potravinarske hadice,
Uloženo: 27.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde