MP3 přehrávač Fun Beat EM270

V poslední době jsou často MP3 přehrávače označovány za přežitek, vzhledem k tomu, že přehrávání hudby umožňují prakticky všechny moderní mobilní telefony.
Důležité je však zamyslet se nad účelem použití jednotlivých zařízení a zaměřit se také na podstatné rozdíly, které nejsou zřejmé na první pohled.

Mobilní telefon je určen primárně k telefonování a funkce jako např. poslech hudby, prohlížení obrázků nebo poslech rádia jsou pouze doplňkové. Rozdíly si uvědomíme především ve způsobu ovládání, výdrži baterie nebo velikosti přístroje ale také v jeho ceně.

Každého, kdo hledá zařízení určené pro přehrávání hudby nebo mluveného slova, jistě upoutá miniaturní MP3 přehrávač Fun Beat EM270 společnosti Fun Beat, který je k dostání na trhu od října letošního roku.

V následujícím krátkém představení toho zajímavého přístroje se zaměříme na stručnou charakteristiku přístroje, který může být Vašim společníkem na cestách, při sportu nebo při relaxaci doma.

Konstrukce a ovládání

Přístroj je zabudován do těla z hladkého tvrzeného plastu a hlavní ovládací tlačítka na přední straně jsou dotyková. Na přední straně je také OLED display o vel. 1,1“.
Druhá generace přehrávačů bude mít pogumovaný povrch, které eliminuje nevzhledné otisky prstů a zvýší také jeho odolnost proti poškrábání.

V delších bočních stranách jsou další ovládací tlačítka, vestavěný mikrofon, tlačítko „záznamník“.
Na kratších bočních stranách naleznete vstup pro microSD kartu, očko pro zavěšení, mini USB konektor a výstup na sluchátka. Velikost přístroje je 84x29x11 mm a hmotnost pouhých 30 gramů.

Hlavní funkce a parametry

Fun Beat EM270 je díky svým parametrům a množství komfortních uživatelských nastavení vhodný pro všechny hudební fanoušky. Celé menu nabízí několik jazykových mutací vč. CZ
Mezi hlavní přednosti MP3 přehrávače patří výdrž baterie pro nepřetržité přehrávání hudby až po dobu až 70 hodin.
Přehrávač umožňuje výběr z 12-ti přednastavených režimů ekvalizeru a 2 vlastních nastavení.
Kapacitu vnitřní paměti lze rozšířit pomocí paměťové karty microSD SDHC až o 32 GB na celkových 40 GB což je cca 11 430 skladeb (1 skladba/3,5 MB).
Přehrávač má rádio se záznamem hudby do formátu MP3 a také vestavěný FM vysílač, což ocení např. řidiči z hlediska možnosti bezdrátového přenosu hudby z přehrávače do autorádia.
Praktickou funkcí jsou také hodiny a kalendář.
Všichni studující jistě uvítají možnost nastavení zvukové smyčky u přehrávaných souborů nebo tlačítko „záznamník“ pro rychlé a jednoduché vyvolání této funkce. Kapacita záznamníku je cca 1 hod./1 GB.

Shrnutí a závěr

Pokud hledáte přehrávač, který má miniaturní rozměry a přesto požadujete vysoký výkon a množství pokročilých funkcí, Fun Beat EM270 si zaslouží Vaši pozornost.
Přehrávač je v prodeji v ČR a SK od října 2009 a orientační cena za variantu s 8 GB vnitřní pamětí je 1500 Kč vč. DPH.

Podrobné informace o produktu naleznete na stránkách www.funbeat.cz .
Produkty Fun Beat zakoupíte na www.digiplus.cz a u všech dobrých prodejců elektra.



MP3 přehrávač Fun Beat EM270 Adresa : http://www.digiplus.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: MP3 přehrávač, Fun Beat, EM270
Uloženo: 26.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde