Prodlužování vlasů Brno

Great Lenghts založil David Gold, který vyvinul začátkem devadesátých let systém prodlužování vlasů. Od té doby je společnost světovým výrobcem vlasů určených k prodlužování vlasů a jejich zhušťování. Prvenství na světovém trhu si získali technologií připojování živých vlasů přírodním materiálem.

Samozřejmě se ptáte, jakým způsobem jsou pramínky Great Lengths k Vašim vlasům přidělané. Zatímco jiní používají metod svařování, voskování, vázání, nebo lepení, metoda Great Lengths je založena na mnohem jemnější technice modulování. Místo spoje pramínku s Vašimi vlasy obsahuje řetězec polymeru, který má molekulární strukturu velmi podobnou lidským vlasům. Tento řetězec je aktivován použitím aplikátoru a vytvoří spoj. Tento spoj může být odborně opět rozebrán v našem salonu. Důležité je, že při použití této techniky nejsou Vaše vlasy vůbec poškozeny! Prodlužování vlasů Brno Vám zajistí krásné, dlouhé a husté vlasy.

Jedinečnost prodlužovaných vlasů Great Lenghts spočívá v záruce, která se vztahuje na 100% nezasukování spojů po dobu nošení vlasů a nepoškozování vlastního vlasového vlákna. Great Lenghts jako jediná společnost pracuje na bázi přírodních látek.

V případě prodlužování vlasů neexistuje žádné věkové omezení a nezáleží ani na kvalitě či barvě vlasů. Jediným důležitým kritériem je, aby délka vlasů dosahovala aspoň 10 centimetrů. Vlasy si můžete nechat prodloužit o 20, 30, 40, 50 nebo 70 centimetrů. Po aplikaci systému Great Lehghts mohou být vlasy bezprostředně po aplikaci barvené a melírované. Je možné je natáčet, nevadí jim moře, sauna, sport. Prodlužování vlasů Brno je připraveno na Vaši návštěvu.

Salóny, které používají značku Great Lenghts zaručují po aplikaci systému Great Lenghts klientce: nesukování vlasů, nevypadávání spojů a nepoškození vlastních vlasů. Navštivte nás na stránkách www.prodluzovani-vlasu-brno.cz.

Prodlužování vlasů Brno Adresa : http://www.prodluzovani-vlasu-brno.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: prodlužování vlasů, prodlužování vlasů Brno
Uloženo: 25.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde