Shopping USA - nákupy a dovoz z USA

Dovoz značkového oblečení, dětského oblečení, elektroniky i mnoho dalšího přímo z USA. Stačí si jen vybrat produkty v USA a o zbytek nákupu se za Vás postará zásilková služba www.Shopping-USA.cz. Zboží za Vás nakoupíme a přepošleme přímo až k Vám domů. Nakupujte značky jako Guess, Lacoste, Abercrombie, Gucci, Roxy, Fox, Ed Hardy, Apple a mnohé další za minimální ceny. Je to snadné a zboží můžete mít doma již během pouhých 5 - 12 dní.
Proč je výhodné nakupovat se Shopping-USA?
Naším krédem je rychlost, efektivita a spolehlivost. Sídlíme v ČR a USA, což je zárukou bezpečného a plynulého servisu pro zákazníky, na obou kontinentech. Nabízíme Vám možnost zprostředkování nákupu, ale rovněž i pronájem vlastní USA adresy v případě, že chcete nakupovat sami a zrychlit tak proces dodání zboží. S naší asistenční podporu na to nikdy nejste sami.
Výhody nakupování se Shopping-USA:
vyhnete se vysokým cenám za poštovné, neboť internetové obchody v USA běžně účtují vysoké poplatky za dopravu mimo americké území,
ušetříte až 70% na poplatcích přepravních společností za jednotlivé zásilky z USA, necháte-li si veškeré objednané zboží sloučit a přeposlat v rámci jediné zásilky,
rozdělením větší zásilky na více menších, do výše 150 EUR, nemusíte platit clo a DPH,
zaplatíme za Vás v jakémkoliv obchodě v USA, neriskujete tak zneužití údajů o Vaší osobě či platební kartě,
založení virtuální schránky, skladování a další doplňkové služby, včetně kontroly Vaší zásilky v USA, Vám poskytujeme zcela ZDARMA.
Dále Vám poskytujeme skutečnou poštovní adresu v USA, osobní skladovací box a mnohé další služby...
Jak jsou zásilky doručovány do ČR/SR?
Odeslání z USA běžně zajišťujeme pomocí americké pošty (USPS). Doručovatelem je Česká nebo Slovenská pošta. Clo a DPH se platí při převzetí zásilky, vždy u poštovního kurýra nebo na poště. Bude-li hodnota zásilky pod celním limitem 150 EUR, jste automaticky osvobozeni od celního dluhu. Na Vaši žádost můžeme zásilku připravit k doručení jinými přepravci např. FedEx či UPS. Tyto společnosti posléze dopravují zásilky k zákazníkovi po vlastní ose (kontaktují Vás telefonicky).

Shopping USA - nákupy a dovoz z USA Adresa : http://www.shopping-usa.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Dovoz zboží z USA, nákupy v USA, zásilky a balíky z USA, přeposlání z USA
Uloženo: 14.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 4.2
Hodnocení webu: 3.5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde