Svatební korunky

Rádi bychom vám zde nabídli zboží pro mimořádnou příležitost. Ať už se jedná o svatbu, večírek či jinou elegantní událost, u nás si určitě vyberete! Společně s rozrůstající se poptávkou po novém a cizokrajném zboží se snažíme rozšířit náš obchod o stále krásnější, zajímavější a pestřejší sortiment.

Nevěstám nabízíme svatební korunky a čelenky, kterých máme v nabídce hned několik. Toto slušivé zboží je obrovským hitem nejen v zahraničí ale i „nutným“ doplňkem pro novodobou nevěstu. Přijďte si vybrat různé styly a barvy!

Dále vám nabízíme velice pestrou škálu svatebních - společenských střevíčků. Jedná se o velmi pohodlnou koženou obuv v saténovém provedení - v těchto střevíčkách budete beze sporu královnou večera, vybírejte z neuvěřitelných 60-ti barev!

Pokud se zrovna chystáte na ples či večírek, nezapomeňte si prohlédnout naši nabídku večerních šatů - nový styl z Hollywoodu!

V neposlední řadě si v našem online obchůdku nenechte ujít široký sortiment Bižuterie Princess. Jedná se o zboží vyrobené ze Swarovkého křišťálu ( Pozor, ne však přímo firmou Swarovski ! ) - jedinečný design a třpyt.

Dále si můžete zakoupit kompletní soupravy doplňků v kategorii Set Exclusive za bezkonkurenční ceny!!!

Jako novinku jsme pro vás začátkem listopadu otevřeli kategorii Společenských kabelek a Dua Deluxe - fantastické kombinace pro váš den D.

Zásíláme také na dobírku po celé ČR! Zákazníky ze Slovenska prosíme o zaslání platby předem na účet - děkujeme.

Svatební korunky Adresa : http://www.studioprincess.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: svatební korunky, svatební střevíčky
Uloženo: 09.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde