Těhotenské oblečení a dámská móda

Těhotenská móda a těhotenské oblečení se stalo hlavní prioritou firmy Terykon, která oblečení pro nastávající maminky vyrábí pod značkou Sophia. Tento internetový obchod vznikl především pro to, aby si naše zákaznice mohly nakoupit vše najednou, neboť nabízíme ucelenou nabídku těhotenské módy. Těhotenská trička a tuniky, těhotenské kalhoty, riflové, elegantní, sportovní i klasické, těhotenské šatovky, lněné, riflové i úpletové. V nábídce máme také sukně a svetříky. Každý týden najdete na našich stránkách nějakou novinku, vhodnou pro dané roční období.
Firma Terykon vyrábí také saténové noční prádlo a domácí župany, jejichž základní nabídku můžete také na našem internetovém obchodě najít. Novinky v této kolekci přicházejí především na podzim, před Vánocemi, protože nádherná saténová košilka nebo hřejivý domácí župan jsou skvělým a dnes i klasickým vánočním dárkem.
V neposlední řadě je to lehká dámská kolekce, co firma Terykon nabízí. Zaměřujeme se především na zákaznice středního věku, které již mají jasnou představu o svém stylu oblékání a požadují především kvalitu materiálů, vypracované střihy a nadčasovost. V poslední době jsme rozšířili naši velikostní nabídku u vybraných střihů až do vel. 56. Tuto kolekci zatím v našem internetovém obchodě nenabízíme, ale žádejte je ve svých obchodech.
Těhotenské oblečení a dámská móda Adresa : http://www.damskeobleceni.eu/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dámské oblečení, těhotenské oblečení, dámská móda, noční oblečení, župany
Uloženo: 05.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde