Kancelářský nábytek, židle a křesla,...

Vítejte v internetovém obchodě firmy JP-KONTAKT, s. r. o. Pardubice
Tištěný katalog kancelářského a kovového nábytku a vybavení pro kanceláře, ordinace, archivy, sklady, dílny, školy a šatny jsme se pro Vás převedli v přehledný internetový obchod.
Samozřejmě naše nabídka je mnohem širší, neboť naše firma dodává kancelářský nábytek, kancelářská křesla a židle, sedací soupravy, regály, trezory, či dílenský a kovový nábytek pro vybavení kanceláří, ordinací, archivů, skladů, dílen, škol a šaten již od roku 1991.

Kancelářský, sedací, dílenský a kovový nábytek – židle, křesla a stoly špičkové kvality (H1)
Naše firma zajišťuje kompletní vybavení kanceláří včetně vizualizací interiéru po celé České republice. Dodávaná kancelářské židle a křesla, stoly, regály a další komponenty vybavení splňují nejnáročnější kritéria kvality včetně zdravotních požadavků na ergonomický nábytek – ergonomická křesla a židle.

Vyberte si z katalogu nábytku a vybavení pro:
- KANCELÁŘE
Kancelářský nábytek - kancelářská křesla a židle, klekačky, sedací soupravy, pracovní stoly, psací stoly, archivační skříně na spisy, otočné karusely na šanony, konferenční stoly, kartotéky, tabule, trezory, věšáky, rohože, odpadkové koše aj.
Trezory
Součástí každé kanceláře by měl být i trezor pro úschovu cenných předmětů, dokladů, dokumentů, peněžní hotovosti apod. Trezor nemusí být jen ohyzdná kovová věc.
Můžete si vybrat velmi elegantní design trezory s dřevěným obložením, určené k úschově cenných předmětů, dokladů, dokumentů a peněžní hotovosti.
- ARCHIVY
Praktické stacionární a pojízdné policové regály, skříně na mapy a výkresy.
- SKLADY
Regály: regál skladový, zásuvkový. Hliníkové žebříky.
- PROVOZY A DÍLNY
Dílenský nábytek: Dílenské stoly a ponky, servisní montážní vozíky, dílenské skříně na nářadí a nástroje, pracovní, průmyslové a dílenské židle, kovové a policové regály, žebříky, rohože, šatníky, věšáky, rohože, odpadkové koše aj.
- ŠATNY
Dřevěné a kovové šatní skříňky, šatní lavičky a stěny
- JÍDELNÍ A STRAVOVACÍ PROVOZY
Jídelní stoly a židle
- ČEKÁRNY
Čekárenské lavice čalouněné látkové i koženkové
- ŠKOLY A SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ
Školní nábytek s důrazem na ergonomii pro zdravý růst dětí. Dále jídelní židle pro vybavení jídelen, školní a zdravotnický nábytek, lavice, psací stoly, šatníky, věšáky, tabule aj.

***
Může se stát, že nenaleznete kompletní nabídku tištěného katalogu nábytku a vybavení zde v našem e-shopu. Nejlepší spolupráce se zákazníky vzniká na základě zpětné vazby, a proto budeme rádi, pokud nás o této skutečnosti informujete a my Vám velice rádi poradíme, popřípadě zboží doplníme.


Pro více informací navštivte naše webové stránky http://www.jp-kontakt.cz

Kancelářský nábytek, židle a křesla,... Adresa : http://www.jp-kontakt.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kancelářský nábytek, regály, kancelářské židle, křesla, židle, kovový nábytek
Uloženo: 29.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde