iINTERIERSERVIS OSTRAVA s.r.o.

Firma Interiérservis – Milan Kamrád vznikla v roce 1998 se sídlem na Bajgarově ulici v Ostravě - Krásném Poli v objektu, kde byla v přízemí stolárna a v prvním patře kancelář, vzorová koupelna, vzorová kuchyň a vestavěná skříň. Jejím základním předmětem činnosti byly rekonstrukce umakartových panelákových jader a zakázková stolařská výroba. Zákazníci nejvíce oceňovali komplexní přístup, kdy jim byla provedena stavební úprava koupelny, WC a případně dalších částí bytu a návazně namontována kuchyňská linka na míru, vestavěné skříně či jiný nábytek. Zákazník měl tedy hotovou celou rekonstrukci bytu a nemusel se starat ani o vyřízení různých povolení. Tento přístup je ve firmě zachován až dodnes.

V roce 2003 se firma transformovala na společnost s ručením omezeným a změnila název na INTERIERSERVIS OSTRAVA s.r.o. Firma se neustále rozvíjela a přibývalo zakázek i zaměstnanců. V souvislosti s tím nastala potřeba přestěhovat se do větších prostor a vybudovat vzorkovou prodejnu, aby si zákazníci mohli na jednom místě prohlédnout a vybrat vše potřebné.

V roce 2006 byla tedy zprovozněna nová budova na ulici Družební rovněž v Ostravě – Krásném Poli. V tomto areálu je velká vzorová prodejna, kde v současné době najdete dvě velké kóje s šesti ukázkami řešení koupelen, dvě kóje se čtyřmi vzorovými kuchyňskými linkami, ukázky vestavěných skříní a nábytku, zdravotních matrací a podlahové studio s laminátovými i třívrstvými masivními podlahami a spoustu dalších vzorků obkladů a jiných materiálů. Dále jsou zde kanceláře, velká stolařská dílna, sklad a skladové přístřešky.

V roce 2006 se ke stavební a stolařské divizi přidal také maloobchodní a velkoobchodní prodej tropického dřeva bangkirai a montáže venkovních teras z tohoto velice odolného materiálu.

Od roku 2008 funguje také divize kotlů Atmos. Vedle prodeje těchto ekologických kotlů provádíme také montáž a servis. A od roku 2009 jsme také zařazeni v seznamu dodavatelů v dotačním programu Zelená úsporám.
iINTERIERSERVIS OSTRAVA s.r.o. Adresa : http://www.interierservis.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Rekonstrukce interiérů, stolařská výroba, terasy bangkirai, kotle atmos, dveře,
Uloženo: 20.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde