Stěhování Brno Josef Hradský

Firma Stěhování HRADSKÝ zajistí kompletní přestěhování Vaší domácnosti. Po vzájemné domluvě Vám můžeme odborně s profesionálním pracovním náčiním demontovat Váš nábytek, domácí spotřebiče, zajistit potřebný ochranný materiál a zabalíme jednotlivé nábytkové a ostatní díly proti případnému poškození. Máme potřebné polstrovací pomůcky, důležité pro bezpečnou přepravu a přestěhování i samozřejmě profesionální náčiní ke stěhování všech možných předmětů. Kýžený přepravovaný materiál bezpečně přestěhujeme a rozmístíme na Vámi určená místa. Máme bohaté zkušenosti, takže Vám i můžeme případně poradit jak nejlépe Váš nábytek rozmístit. Následně můžeme zajistit i odbornou montáž nábytku spolu s likvidací již nepotřebného balícího a ochranného materiálu. Vše záleží na vzájemné dohodě.
Stěhujeme:

Bytový i venkovní nábytek, domácí spotřebiče, umělecké cenné předměty, skleněné materiály a předměty, pianina, šicí stroje, ostatní běžné vybavení domácnosti a ostatní těžké náklady ... atd.

Pro kompletní stěhování firem, společností a kanceláří zajišťujeme: Polstrovací pomůcky, profesionální náčiní ke stěhování, obalový ochranný materiál, demontáže i montáže kancelářského nábytku, poradenství pro efektivní rozmístění pracovního kancelářského i bytového nábytku a příslušenství, odvoz a likvidace odpadního materiálu po stěhování.

Díky bohatým zkušenostem (od r. 1992) může firma Stěhování HRADSKÝ nabídnout i přestěhování velmi těžkých břemen, strojů, průmyslových strojních zařízení apod. Můžeme zajistit přestěhování a dopravu z místa na místo různě velkých a různě težkých předmětů, ale je zapotřebí nejprve určenou věc ke stěhování vidět a vyhodnotit, jakým způsobem a čím se bude daná věc převážet a kolik to bude stát peněz. Naši pracovníci jsou odborníky ve své profesi, jsou odborně proškolení a mají za sebou letitou praxi. Po analýze stavu, velikosti a váze určeného předmětu ke stěhování a po vzájemné domluvě Vám danou věc přestěhujeme.

Doplňkové služby

Stěhovací a přepravní firma STĚHOVÁNÍ-HRADSKÝ Vám nabízí tyto doplňkové služby...
1. Odvoz odpadu a následné zajištění likvidace
* objemný odpad (např. nábytek, zařízení domácnosti)
* elektrošrot (např. pračky, televize, rádia, sporáky, počítače, videa atd.)
* kovový odpad
* dřevěný odpad
* odpad z údržby zeleně
* suť z bytových úprav
* papír, sklo, plasty a další ...
* nebezpečné složky komunálního odpadu (včetně chladicích zařízení)
* pneumatiky

2. Vyklízení půdních i sklepních prostor

Zajistíme kompletní vyklizení Vaší půdy nebo slepu či ostatních prostor a zároveň se postaráme i o odvoz odpadu a jeho následnou likvidaci na příslušnné veřejné skládce.

3. Balení a balící služby včetně zajištení potřebných obalů

Pokud budete potřebovat, zajistíme i zabalení stěhovaných předmětů a nábytku, určeného k přepravě a přestěhování. Zajistíme ochranný balící materiál. Rádi s Vámi probereme nejvhodnější balící materiál k ochraně vašeho majetku.během stěhování.

4. Montáže i demontáže bytového a venkovního nábytku

Naši pracovníci se postarají o případnou odbornou demontáž a následnou montáž vašeho stěhovaného nábytku tak, aby nedošlo k jeho poškození a znehodnocení.

5. Pojištění pro stěhování

LUXUSNÍ MINIBUS FORD TRANSIT PRO max. 8 OSOB (bez řidiče)

Nabízíme Vám přepravu minibusem na okružní jízdu, svatbu, dovolenou, služební cestu, společenskou akci nebo jakoukoliv jinou událost. Zajistíme převoz Vašich obchodních partnerů, zaměstnanců nebo členů rodiny na i z letiště. Taktéž není problém odvoz z večírků, oslav či jiných akcí.
Stěhujete se? Přestěhujeme Váš byt i s Vámi...

Existuje spusta možností jak nechat převést skupinu lidí z místa na místo, u nás to jde nejpohodlněji, na čas a přímo na místo kam potřebujete a to vše za rozumnou cenu.
Stěhování Brno Josef Hradský Adresa : http://www.stehovani-hradsky.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: stěhování Brno, stěhování bytů, stěhování kanceláří a domásností, doprava
Uloženo: 13.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde