Vše pro XXL, dům zahradu a mazlíčky

Rozcestník se zaměřením na vše pro XXL. je nás moc a stejně na nás nic nemají. Dále zde naleznete vše okolo domu a zahrady, domácích mazlíčků, péče o tělo a cestování. Pro ucelení nabídky jsou zde i odkazy na ostaní kategorie tak, aby Vaše nákupy byly co nejpohodlnější a z jednoho místa.
Smyslem těchto stránek je vyhladávat vše okolo velikostí XXL od oděvů po obuv. Postupně jsou sem přidávány nové a nové obchody, které ve své nabídce mají velikosti XXL a větší. Mottem stránek je : Je nás mnoho a přesto máme problém se slušivě obléci"
Další členění je vybíráno tak, aby pokrylo největší naše zájmy, tedy péči o tělo od kosmetiky po zdravotnické potřeby, dále kategorie Dům a zahrada, kde je vše kolem domu a jeho vybavení, nářadí a bytových doplňků. v kategorii Domácí mazlíčci je možné sehnat veškeré potřeby pro psi a kočky. V kategorii Cestování je nabídka ubytování jak v Ř, tak v zahraničí s odkazi na cestovní kanceláře. Pro ucelení nabídky jsou zd eodkazi na ostatní možné obchody od elektroniky po volný čas.
Vše pro XXL, dům zahradu a mazlíčky Adresa : http://altushop.eu (Adresa je již pravděpodobně nedostupná.)
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: velikost XXL, cestování, oděvy, obuv, kosmetika, psi, kočky, dům, zahrada
Uloženo: 12.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde