Deltalift - manipulační a zdvihací techn

Dobrý den, vzhledem k průzkumu trhu s paletovými vozíky a jinou manipulační technikou, si Vám dovolujeme popsat pár kritérií pro zajištění kvality a cenového servisu paletového vozíku. Nechceme Vám říkat že naše paletové vozíky jsou pro Vás to nejlepší na českém trhu. Tento článek slouží pouze pro Vaší informaci. Věříme že naše nabídka Vás již oslovila před přečtením :-).

Zjistěte si, zda-li Vám paletový vozík opravdu sedí. Jedná se o míry jako výška, šířka, světlá výška. Pokud paletový vozík používáte např. v dopravě pak je pro Vás důležitá vlastní hmotnost. Asi nejhlavnějším kritériem je nosnost onoho typu. Mnoho prodejců dělá základní chybu že při uvádění ceny za pal. vozík neuvádějí nosnost a typ dodávaných koleček (viz.níže). Proto Vás prosíme, pokud byste na našich stránkách s produkty chtěli doplnit nějaké technické údaje, napište nám budeme velmi rádi a informace doplníme. Pokud budete mít zájem o jiné parametry, jsme schopni Vám udělat nabídku vozíku na míru.

Velmi důležitou součástí jsou říditelná kolečka. Nejlepší variantou jsou gumová kolečka popř. kolečka s polyuretanovým běhounem (horní obrázky). Někteří prodejci dodávají u paletových i ručně vedených vys. vozíků kolečka z nylonu (spodní obrázek), která jsou tvrdá a hodí se především do čistých provozů (např. potravinářský průmysl). Jízda s těmito kolečky je velmi nepohodlná a vozíky jsou hůře ovladatelné (vozík klouže).

Nesmíme též opomenout certifikaci produktu. Prodejce by Vám jí na požádání měl doložit. Pokud tak neučiní je třeba se zamyslet nad nákupem. Posledním kritériem je dostupnost náhradních dílů a zajištění servisu. Firma Konstruktis-delta s.r.o. značka DeltaLift, si zakládá na poskytnutí plného servisu a dostupnosti náhradních dílů. Věříme že Vám malý návod alespoň trochu pomohl utřidit představu o výběru paletového vozíku. Pokud máte jakékoliv dotazy kontaktujte nás.
Deltalift - manipulační a zdvihací techn Adresa : http://www.deltalift.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Nabízíme paletové, vysokozdvižné, policové a plošinové vozíky, zdvižné stoly, pl
Uloženo: 12.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde