Solárium Praha Pro-B

Systém Provocative Beauty (Pro-B) patří k nejnovější technologii opalování bez slunce, která vám zajistí naprosto přirozeně krásné ZDRAVÉ opálení, po němž mnoho lidí touží. Samoopalovací kabina Solária je plně automatická a vždy vám přesně říká ve zvoleném jazyce, co máte dělat. Pouze vstoupíte, zmáčknete tlačítko, podlaha se začne pomalu otáčet a na vaše tělo je specielním postupem nanesen samoopalovací nástřik.
Používané samoopalovací krémy a další samoopalovací přípravky Pro-B vám zajistí opálení rychle a bez rizika poškození kůže UV zářením.
Média nás poslední dobou informují o vědeckých důkazech týkajících se opalování běžnými UV solárií.
Ta jsou velmi opravdovým a vážným ohrožením zdraví,
a proto pro zdravé opálení je nutno využít jinou alternativu. Opalováni samopalovacími nástřiky systémem Pro-B solária nepřináší žádné zdravotní nebezpečí. Z opálení v soláriu systémem Pro-B se nemusíte obávat rakoviny kůže, která zabíjí při opalování celosvětově mnoho lidí, nebo se obávat stárnutí pokožky a vrásek.
Samoopalovací kabina solária Pro-B vám nabízí naprosto přirozené a krásné opálení hned po první aplikaci, takže se cítíte a vypadáte zdravě.
* O NÁS – Solária pro nástřik opálení a samoopalovací krémy Pro-B
Provocative Beauty (Pro-B) je obchodní značka nové řady opalovacích a kosmetických produktů, samoopalovacích krémů a dalších přípravků pro zdravé opalování. Komponenty se vyrábějí ve Velké Británii a Evropě a jsou kompletovány v továrně v Praze, aby se dostávaly snadno a rychle k zákazníkům po celé Evropě.
Distribuci ve Velké Británii, České republice a Austrálii obstarávají naše vlastní společnosti a v ostatních zemích bude zajištěna díky místnímu exkluzivnímu distributorovi, kterému vždy nabízíme plnou technickou podporu a zaškolení
* Produkty pro vybavení Solárií a zdravé rychlé opálení
Kabina pro opalování bez slunce
Kabina Pro-B pro zdravé opalování bez slunce je vyrobena ze skla. Působí nadčasově a je plně automatická. Obsahuje systém pro nastavení výšky příslušné osoby, aby sprejování bylo přesné. V místnosti, kde je kabina umístěna, není třeba obsluhy, a tak se klient v průběhu sprejování necítí v rozpacích.
>>> Více http://provocative-beauty.cz

Solárium Praha Pro-B Adresa : http://www.provocative-beauty.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: opalovaní, solárium, samoopalovací nástřik, samoopalovací krémy, přípravky,
Uloženo: 12.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde