Držáky stolky stojany na LCD TV

Lákají Vás nové krásné a velké LCD televizory? Jejich dostupnost se zvyšuje a třeba i vy se chystáte nějaký LCD nebo plazmový televizor pro sledování filmů pořídit domů. Říká se, že dobrá rada je k nezaplacení a my jich pro Vás máme hned několik, týkajících se právě televizorů LCD / plazmových.
V dnešní době již dávno nestačí zajít do obchodu a poté doma vybalit z velké krabice překrásný a nový televizor. Je nutné jej velmi dobře umístit, jinak vám hrozí, že spadne a to je nemilá záležitost, televizor při své váze jen tak nezastavíte a škody bývají katastrofální, navíc s reklamací nemáte šanci uspět, protože se jedná o špatné zacházení, tedy spíše nešťastnou náhodu.
Ještě než tedy nový LCD televizor zakoupíte, je dobré se zamyslet, kam ho budete chtít umístit. V dnešní době to již dávno není o položení na nějaký stůl, to již všichni dobře víme. Velmi zajímavou a populární možností zavěšení televize se stalo přímo na zeď, jako obraz. K tomuto zavěšení nám slouží držáky na LCD plazma TV. Je jich opravdu hodně a já se Vám pokusím vysvětlit, jaký je mezi nimi rozdíl.
Fixní držáky na LCD plazma TV – tento držák Vám umožní pouze zavěšení televizoru na zeď nebo stěnu, není již možné nijak s televizorem manipulovat.
Sklopné držáky na LCD plazma TV – tento držák Vám umožní s televizor po zavěšení na stěnu nebo zeď následně naklopit do požadovaného úhlu.
Otočné a sklopné držáky LCD plazma TV – nejflexibilnější držáky umožňující širokou škálu zavěšení a nastavení televizoru. Je možné umístění i do rohů místností. Televizor je možné na držáku TV naklápět, otáčet do stran a v případě vypnutí televize jej zasunout až ke zdi.
Stropní držáky LCD plazma TV – pokud nechcete mít televizor na stěně nebo zdi, jsou tu pro Vás stropní držáky. Ty umožňují natočení tv na libovolnou stranu a výškové nastavení.
Není snadné si vybrat v takovém množstvím držáků, jednu velmi důležitou radu Vám však dáme. Zakupte si jedině kvalitní a otestované držáky TV. Kvalitní držáky poskytuje OMB, OPUS, Fiber Mounts, Fiber Novelty, mezi naprostou celosvětovou špičku však patří CHIEF, IONIC a Vantage Point.

Nechcete mít novou LCD nebo plazmovou televizi na zdi nebo stropě? I pro Vás tu máme bezpečné a stylové řešení. Jedná se o televizní stolky na LCD TV. Tyto stolky jsou připraveny pro uchycení LCD televize a tím zajištění proti pádu a následného zničení. V dnešní době je jich již opravdu hodně, ale doporučujeme vybírat pečlivě a od renomovaných společností. Ušetřená koruna na koupi takového stolku se nám totiž může po krátkém čase velice prodražit. Velmi kvalitní stolky na LCD TV nabízejí společnosti Ciatti, Opus, ELmob, Fiber Novelty a Sanus.

Poslední možností zavěšení je na stojany LCD plazma TV. Vesměs se jedná o stejné řešení jako jsou televizní stolky, stojany však umožňují snadnější manipulaci a často jsou vhodné i častou demontáž a převážení na jiná místa. Toto řešení je vhodné například pro firmy které jezdí na veletrhy, výstavy a expozice. Kvalitní stojan na LCD plazma TV jim ušetří spoustu práce a starostí.
Mezi naprostou špičku patří stojany firmy CHIEF.

Doufám, že jsme Vám alespoň trochu poradili a budete se teď lépe orientovat v nepřeberném množství Držáků stolků stojanů na LCD plazma TV.
Fiber Mounts s.r.o - PR článek napsal T. Martinek

Držáky stolky stojany na LCD TV Adresa : http://www.drzakyastolky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: držáky stolky stojany na LCD TV
Uloženo: 07.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde