Straus - interiér

Hledáte originální dárek? Chcete potěšit sebe i své blízké zcela novým, orgininálním a abstraktním interiérem, nebo prostě chcete zpestřit  Váš dům nebo kancelář? Pořízení luxusně zdobených obrazů - gobelínů (tapisérie)
- je to správné rozhodnutí!
V moderním životě mohou být gobelíny tkané obrazy, koberce na celé stěně kanceláře, nebo dokonce i jako ozdobné polštářky ve Vaší ložnici. Umělci se domnívají, že gobelín je v první řadě prastaré umění, schopné svou dokonalostí přesně vyjádřit to, co bylo umělcem zamýšleno.
Inspirující tvořivost v interiéru, dekorativní řešení, elegance, harmonie - to vše lze vytvořit pomocí interiéru tapisérie: obrazy, polštáře, ubrousky, ubrusy, celé nástěnné koberce, záclony a mnoho dalšího. Gobelín je obraz, který je tvořen z tisíců nití, díky tomu dodává produkt svéráznou orginalitu a estetičnost.
Představte si, jak se změní k nepoznání Váš útulný obývací pokoj, když nad měkkým křeslem bude obraz – gobelín s krásnou krajinou. Nebo si představte, o kolik pohodlnější bude Vaše ložnice, kde se nad postelí objeví obraz s květinami Vašich oblíbených barev. Představte si také, jak přicházíte domů s novým gobelínem, rozbalujete ho a věsíte na prázdnou zeď.
Straus - interiér Adresa : http://www.interier-bytove-doplnky.straus.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: vyšívání plátna pro vyšívání gobelíny gobelínové obrazy polštáře polštářky
Uloženo: 05.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde