Dárky pro Vaše drahé polovičky

Dárky pro ženy


Vánoce jsou tu zakrátko. Nechcete letos dávat stále tytéž fádní dárky pro ženy? Pak máme pro Vás skvělý tip. Dárková centrála shání ty nejlepší a nejnápaditější dárky pro ženy. Ať už hledáte dárek nebo pozornost pro svou manželku, přítelkyni, milenku, kamarádku či kolegyni v práci nebo šéfovou, tak u nás si zaručeně vyberete. Stačí načerpat inspiraci, prohlédnout si naši nabídku a vybrat ty nejhezčí dárky pro ženy. Zde je malá ochutnávka.

Dárek pro manželku


Každá manželka a především gurmánka jistě ocení designérsky zajímavou sadu na fondue. Milovnice dobrého pressa nepohrdnou nápaditým kávovým setem. Všechny parádnice ocení svůj oblíbený parfém v dárkovém balení. Skvělým tipem na vánoční dárky pro ženy jsou nejrozmanitější poukázky na relaxaci. Co třeba návštěva luxusního kosmetického salonu nebo víkend v lázních? Dopřejte své přítelkyni nekonečný odpočinek a hluboký relax. Skvělým tipem je třeba andělská masáž, čokoládová procedura nebo zábal do banánových listů. Z kosmetických služeb jsou v kurzu nerůznější omlazovací procedury pro tělo a obličej. Třešničkou na dortu je kvalitní šperk. Doporučujeme stříbrný prsten s citríny a topazy nebo zlacený stříbrný náhrdelník s ametysty.

Dárek pro přítelkyni


Přítelkyni můžete darovat třeba prvotřídní šejkr na koření, se kterým vaří i sám slavný kuchař Jamie Oliver. Ženy, které milují doplňky zútulňující byt, potěší svícen s porcelánovým stínítkem. Šperk patří k elegantním dárkům. Dopřejte své přítelkyni přívěsek Couple – je to šperk přátelství a lásky nebo náušnice z oblíbené chirurgické oceli. Velmi pěkným dárkem jsou nástěnné hodiny na míru s Vámi vybranou fotografií na pozadí ciferníku a motivem
Dárky pro Vaše drahé polovičky Adresa : http://darky-pro-zeny.own.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Dárky pro ženy,dárky,dárky pro vaše drahé polovičky,jak potešit, zážitky
Uloženo: 18.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde