Tréninky Jiřího Jemelky

Detailní popis služeb:
1.) Obchodní, personální, provozní a finanční analýza firmy

Tato služba je obvykle zcela zdarma. Je nezbytným předpokladem pro přesné stanovení programu změn. Probíhá formou dotazníků, rozhovorů, pozorování a analytického zpracování dat.
2.) Cílené projekty revitalizace či restrukturalizace firmy

Na základě předem stanovených požadavků je klientovi předložen časový plán programu změn (implementace opatření), které mají zajistit dosažení cílů: obvykle úspora nákladů, zvýšení tržeb, optimalizace provozu, efektivnější organizace práce či doporučení k personální obměně.
3.) Programy změn v prodejním systému s cílem zvýšit tržby

Série osvědčených kroků a inovátorských opatření, která přináší firmě v krátké době nárůst prodeje.
4.) Optimalizace nákladů

Často především ve velkých firmách dochází ke zbytečnému plýtvání. Opatření v oblasti racionalizace práce, přenastavení vnitrofiremních procesů, zefektivnění kontroly a odstranění zdrojů plýtvání může přinést desítky až stovky tisíc Kč úspor.
5.) Marketingové poradenství, public relations

Zejména ve sféře malých a středních podniků je oblast marketingu bolestně zanedbávána - a často právě změny vedoucí k efektivnímu marketingu přinášejí neuvěřitelné nárůsty tržeb.
6.) Osobní konzultace pro majitele a manažery firem

Podnikatelé a manažeři jsou také jenom lidé. Osobní, psychologická a motivační podpora jim přináší novou energii a chuť poprat se s každým problémem. Mnozí podnikatelé a manažeři trpí syndromem vyhoření - cesta ven z tohoto kruhu je bez cizí pomoci velmi těžká.
7.) Účelové workshopy s cílem maximalizovat potenciál Vašich zaměstnanců i celé firmy

Největší bohatství myšlenek, nápadů a inovací "leží" v hlavách Vašich spolupracovníků a zaměstnanců. Často však zůstává tento obrovský potenciál nevyužit. Metodicky a účelově vedené workshopy Vám přinesou konkrétní, mnohdy velmi překvapivá řešení vedoucí k zvýšení produktivity a ziskovosti firmy.
8.) Semináře, kurzy a tréninky v oblasti:
obchod/prodej
management
komunikace
motivace

Firmy fungující na bázi profesionality pochopily, že bez pravidelného vzdělávání svých zaměstnanců to dnes už zkrátka nepůjde. Je třeba v pravidelných periodách spolupracovníkům dodávat nejen technické informace a znalosti o produktech, ale také zlepšovat jejich "soft skills", které pomohou výrazným způsobem zefektivnit jejich práci.
9.) Specializované služby pro městské úřady, úřady práce a veřejné organizace

Pro úřady práce je možná spolupráce v oblasti pořádání job clubů, motivačních a komunikačních kurzů zaměřených na zvyšování sebedůvěry a interpersonálních dovedností. Městským úřadům či veřejným organizacím jsou k dispozici v podstatě všechny výše uvedené služby a jejich konkrétní podoba se vždy odvíjí od konkrétní poptávky.
Tréninky Jiřího Jemelky Adresa : http://www.btci.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zvýšení tržby, zvýšení prodeje, zvýšení zisku, marketing, management, semináře,
Uloženo: 11.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde