Levné parfémy

Parfém je už od starověku nejčastějším a nejkrásnějším dárkem, kterým můžete překvapit a obdarovat své blízké. Parfém patří mezi nejintimnějších součásti života každé ženy i muže. Výběru parfému je tedy nutné věnovat zvýšenou pozornost a zjistit který z parfémů a typů vůní Vám vyhovuje. V prvé řadě je třeba rozlišit mezi parfémem, kolínskou a toaletní vodou.
Parfém obsahuje 15 až 30 % kompozice, parfémová voda neboli Eau de parfum 8 až 15 % kompozice, toaletní voda nebo Eau de toilette 4 až 8 % kompozice v kocentrovaném lihu. Kolínská voda (Eau de cologne) obsahuje 3 až 5 % kompozice ve zředěném, často 70%ním lihu (obsahuje 70 % ethanolu).
Když máme jasno, co vlastně chceme přejdeme k tomu nejdůležitějšímu, k vůni a složení parfému. Vůně použité v toaletních, kolínských vodách a parfémech jsou směsi prvků a látek s různou prchavostí.
Základní prvky vůně (vonné akordy) a další látky tvoří kompozici. Komponenty každé kompozice lze rozdělit do tří fází:

* HLAVA - 1. fáze - rychle prchavé látky cítíme nejdříve a tato vůně rychle odezní.
* SRDCE - 2. fáze středně prchavé látky tvoří buket, charakter vůně - rozvine se za několik minut.
* ZÁKLAD - 3. fáze pomalu prchavé látky působí nejdéle, po několik hodin.


Důležité je, aby ve všech třech fázích rozvíjení vůně působily látky podobně vonící a zajistily tak harmonický, nepřetržitý průběh.
Dalším kritériem pro výběr parfému je značka výrobce. Výrobců parfémů a kolínských vod je celá řada a nejznámější z nich najdete i mezi našimi produkty.
Pokud spěcháte na dodání parfému, kolínské nebo toaletní vody, můžete využít naší nabídky produktů, které jsou určitě skladem. Možnost dodání je do druhého dne od objednání.
A na závěr, pokud si nejste jisti výběrem parfému pro svého partnera, nebo známého a chcete nechat výběr parfému na něm, objednejte mu dárkovou poukázku na libovolné zboží (ať je to kolínská voda, toaletní voda nebo parfém).
Levné parfémy Adresa : http://parfemy.okamzite.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: parfémy, nejlevnější parfémy, voňavka, vonavka, parfém
Uloženo: 09.08.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde