Vyhraj iPhone

1. Pořadatel:
Pořadatelem spotřebitelské loterie(dále jen "Loterie") je společnost VIRTSHOP CZ, s.r.o., se sídlem Letců 1005, 50002 Hradec Králové, Česká republika, IČ: 26004909

2. Doba platnosti
Loterie probíhá v době od 30.01.2011 do 30.06.2011 včetně.

3. Účast v loterii, pravidla loterie
Účastníkem Loterie se stává každá osoba starší 18 let, která v době platnosti akce uskutečnila nákup u společnosti VIRTSHOP CZ, s.r.o. za částku minimálně 1000,- Kč s DPH. Do Loterie nebudou započítány nákupy, zásilky, u kterých zákazník uplatnil právo na vrácení peněz ve 30 denní garantované lhůtě. Zásilky, nákupy, které postrádají kontaktní údaje nebo podle rozhodnutí pořadatele jakýmkoliv způsobem odporují pravidlům této Loterie, budou z Loterie vyloučeny. Duplicitní přihlášení jedné a té samé objednávky respektive nákupního dokladu či kuponu, má za následek vyřazení všech výskytů ze slosování. Jeden zákazník se může účastnit s více objednávkami respektive nákupními doklady. Loterie se nesmí zůčastnit zaměstnanci společnosti VIRTSHOP CZ, s.r.o. ani jejich rodinní příslušníci.

4. Výherce, Výhra
Po skončení Loterie bude společností VIRTSHOP CZ, s r.o. ze všech prodejních dokladů převyšujících částku 1000,- Kč (včetně DPH) vydaných v době platnosti loterie, splňujících podmínky loterie, vylosován jeden výherce a dva náhradníci. Výhrou je jeden kus mobilního telefonu iPhone 4 16GB. Výherce bude nejpozději do 31.07.2011 kontaktován a informován o způsobu a termínu předání výhry. Pokud si výherce výhru nepřevezme ve stanoveném termínu, nárok na výhru mu zaniká a výhra propadá ve prospěch druhého, respektive třetího náhradníka. Nárok na výhru nevzniká v případě nedodržení nebo porušení podmínek a pravidel Loterie.

5. Práva a povinnosti pořadatele
Pořadatel si vyhrazuje právo Loterii kdykoliv změnit, pozastavit nebo zrušit. Pořadatel zajistí uhrazení příslušných daní v souladu s právními a daňovými předpisy.

6. Odpovědnost
Pořadatel tímto nepřebírá vůči účastníkům Loterie žádné jiné závazky a tito nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany Pořadatele než uvedená v těchto pravidlech. Údaje a osobní data poskytnutá účastníky této Loterie budou použita a zpracována v souladu se zákonem na ochranu osobních údajů pouze pro vyhodnocení Loterie a obchodní účely Pořadatele.

7. Závěrečná ustanovení
Tato oficiální pravidla Loterie jsou dostupná po celou dobu trvání Loterie na internetové adrese www.sexshop.cz či na adrese Pořadatele. Pořadatel nenese odpovědnost za případné problémy s funkčností internetové stránky, kde budou informace o Loterii zveřejněny. Účastníci odesláním přihlašovací SMS do této Loterie bezvýhradně souhlasí s dodržováním těchto oficiálních pravidel. Ostatní vztahy, výslovně neupravené těmito pravidly, se řídí obecně závaznými právními předpisy České republiky.
Vyhraj iPhone Adresa : http://iphone4zdarma.cz
Kategorie: Mobily
Klíčová slova: iPhone, iPhone4, iPhone zdarma, iPhone soutěž
Uloženo: 27.01.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde