Obraz.Prodejce.Cz

Kdo jsme a čeho chceme docílit ?

Jsme společnost lidí, kteří milují české výtvarné umění a vědí, že české malířství patří mezi světovou kvalitu. Již od dob Karla IV. vznikaly na území České republiky nejvýznamnější památky výtvarného umění. Nepochybně k této skutečnosti přispěla také poloha České republiky. Přesně v srdci Evropy se na našem území setkávaly a setkávají všechny styly, a proto se české malířství může honosit obrovskou variabilitou.

Snažíme se ukazovat všem lidem, kteří mají zájem o dnešní výtvarné umění, že evropské umění hraje stále nezanedbatelnou roli v pohledu celého světa. V poslední době se nám podařilo ve velkém měřítku představit české umění mnoha Čechům a v první řadě vytvořit přijatelné finanční podmínky k tomu, aby si lidé mohli tyto obrazy zakoupit. Chceme dokázat, že malířství již dávno nepatří jen mezi vybranou společenskou vrstvu, ale může se stát nádherným koníčkem nebo dobrou investicí pro všechny.

Jaký je náš dlouhodobý cíl ?

Po upevnění na trhu v ČR jsme se rozhodli vzít si mnohem větší a náročnější úkol. Rozhodli jsme se v nelehkém konkurenčním boji prezentovat české malíře také v zahraničí. Jsme přesvědčeni o tom, že česká tvorba je konkurenceschopná a není potřeba pochybovat o jejích kvalitách. V posledních letech se české obrazy dostaly na stěny nejvýznamnějších galerií po celém světě. Tato skutečnost nás upevňuje v myšlence představit českou tvorbu zahraniční klientele.

Stejně jako samotný vstup na zahraniční trh je pro nás důležité navázání dlouhodobé spolupráce mnoha států celého světa. Naším cílem bude nalézt kvalitního a spolehlivého partnera na všech kontinentech. Tito partneři získají jedinečné benefity a budou samozřejmě zvýhodněni v naší spolupráci.

Proč kupovat obraz zrovna od nás ?

- Podpoříte klasické evropské (české) výtvarné umění a české umělce.
- Naše služby využilo již více než 400 klientů za dobu dvou let a nedošlo k žádným komplikacím a problémům (100% pozitivních reakcí).
- Celý obchod trvá max. 3 - 5 dní po potvrzení platby (v zahraničí nutnost přihlédnout na platbu a transport cca 14 dní).
- Všechny obrazy jsou 100% originály. Nezabýváme se reprodukcemi nebo plagiáty.
- V případě prodeje do zahraničí jsou obrazy pojištěné na trojnásobnou cenu (na naše náklady).
- Při dlouhodobé spolupráci je možnost vytvoření "VIP klienta" s velkými slevami a dalšími benefity.
- Část ze získaných financí je pravidelně odváděná na dobročinné akce a sbírky.
Obraz.Prodejce.Cz Adresa : http://obraz.prodejce.cz/
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: Ondřej Kočár Vladimír Kormout Kočár Vladimír, obrazy obraz, olej, platno portrét
Uloženo: 09.02.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde