ŽIVÁ HUDBA nejen svatební - NOVÁ TCHÝNĚ

Naše kapela Nová Tchýně vznikla na počátku roku 2005 a je tvořena muzikanty, kteří za sebou již mají působení v jiných hudebních tělesech.
Původním složení kapelu tvořili:
Radek - Lojza: kytara, mandolína, zpěv - původně kapela Monte Bů s vlastní tvorbou
Monika Móňa : klávesy, zpěv
Kateřina - Katchen : sólový zpěv - alt + klávesy - původně zpěvačka kapely Hot shots - Německo, Rakousko
Nyní Moniku vystřídal Martin - Pytlák : který před nástupem do Nové Tchýně účinkoval jako sólový kytarista a zpěvák v rockové kapele Pytlákova Schovanka.
Pro Společenskou sezónu kapela Nová Tchýně chystá rozšíření o dva nové členy, kterými jsou Romana - vynikající sólová zpěvačka a Aleš, baskytarista a kytarista. Přišli k nám z bigbeatové kapely Max Payn a přispějí tak k živějšímu a o něco tvrdšímu zvuku.

Hrajeme hlavně pro radost, proto v našem repertoáru nenajdete dechovku ani metal, ale spoustu písniček které znáte z rádia ale také od Vašich babiček či maminek. Baví nás rock, pop, disco, swing a country a to převážně Česky, Slovensky a něco málo Anglicky.
Střední generaci se jistě zavděčíme evergreeny, oldies a muzikály. Možná vás překvapíme i nějakou vlastní tvorbou, ale neradi bychom to zakřikli.
Naše kapela je vhodná k účinkování na svatbách, narozeninách, tanečních večerech v restauracích, zábavách, pivních slavnostech či na plesech.
Vlastníme profesionální aparaturu s výkonem 2 X 400 W, kterou jsme schopni ozvučit běžný sál. K aparatuře patří také výkonný aktivní subwoofer. Barevné osvětlení máme vždy s sebou. Rádi hrajeme také pod širým nebem, kde však musí být zajištěno zastřešený prostor pro ochranu aparatury.

Na našem webu jsou denně aktualizované termíny našich vystoupení, což je pro případné zájemce velkou výhodou.
Našich zkušeností můžete využít i při přípravě různých soutěží a tombol pro svatebčany či hosty vaší společenské akce. Rádi vypomůžeme i s moderováním.

Vaše Nová tchýně se na Vás už těší !
ŽIVÁ HUDBA nejen svatební - NOVÁ TCHÝNĚ Adresa : http://www.novatchyne.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: živá , hudba, svatba , svatební, kapela, maturitní , ples, party , oslava ,
Uloženo: 06.10.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.7
Hodnocení webu: 3.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde