Živá taneční hudba kapela METROPOL

Typická svatební kapela, živá hudba nejen na svatbu, ale i na rodinnou oslavu, společenský ples - hrající taneční repertoár (všechny společenské tance) pro mladé i starší publikum.
Duo METROPOL z Brna hraje český a internacionální repertoár ( od rock´n´rollu, disco hitparády až po českou lidovku ) pro posluchače každého věku z České republiky a zahraničí. Jsou schopni pobavit každou společnost - MLADÉ (moderní hudba) i STARŠÍ HOSTY ( oldies ) - svatby, podnikové večírky, společenské plesy a rodinné oslavy. Zpívají česky, anglicky, německy, francouzsky, italsky, španělsky a hrají všechny taneční rytmy.
Skupina Duo METROPOL se specializuje na
hudební produkce, vystoupení - společenské, maturitní, maškarní plesy, svatby, oslavy, narozeniny, firemní večírky, ostatkové zábavy.....atd.
Kapela je tou nejlepší volbou pro dobrou zábavu všech věkových kategorií. Výběr repertoáru je vždy podřízen konkrétnímu složení posluchačů a zahrnuje široké spektrum českých a zahraničních skladeb, evergreeny i současnou populární hudbu, skladby rockové, bluesové, instrumentální a samozřejmě lidovky (valčík, polka, tango...).
Pro V.I.P. akce nabízí produkci tzv. tafel music, kdy bude vytvářet atmosféru pro Vaše obchodní či jiné jednání jako hudební kulisa.


Živá taneční hudba kapela METROPOL Adresa : http://www.metropolmusic.webnode.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: svatební živá taneční hudba kapela skupina livemusic ples oslava svatba
Uloženo: 15.08.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde