stránka o přehrávačích sansa

Úvod


Nově vytvořená stránka pro uživatele přehrávačů od Sandisku. Najdete zde články, ankety, fórum a mnoho dalšího. V článcích najdete určitě mnoho věcí, jak vylepšit svůj přehrávač.

Rockbox


Jeden z článků se zabývá Rockboxem a s ním rozjedete i hru Doom na svém přehrávači. Ano Doom a to není vše, ještě i třeba hry na Gameboy a Gameboy Color jako jsou pokémoni.

Témata vzhledu


To samozřejmě není vše a pokud vás nudí starý vzhled přehrávače (menu se vám zdá pořád stejné), tak proč si ho neznměnit na styl Vista, Zune, Simpsons nebo i jakýkoliv jiný.

Video


Pořád vám to nestačí? Ani se nedivím a tak vám ještě přidám možnost zlepšení si zkonvertovaného videa nebo rovnou i návod, jak si jednoduše stáhnout video z youtube.com. Pokud by vám ani to nestačilo, tak se nebojte, denně aktualizujeme novinky a píšeme další a další články.

Fórum


Samozřejmě nesmím zapomenout na fórum, které se zabývá úplně vším a myslím si, že každý v něm najde co potřebuje. Stará se o něj dost moderátorů, tak se na žádný dotaz (příp. něco jiného) nezapomene.

Sansa Manager


Za chvíli vyjde i program Sansa Manager, který skvěle nahradí originální program do Sandisku (Sansa Media Converter), který není nejlepší a také nemá zrovna moc funkcí (které stejně často nejedou). Samozřejmě mi vás o vydáním Sansa Manager budeme informovat a dokonce pracujeme na českém a slovenském překladu.

Vzhled webu


Něco málo k vzhledu. Celý web je vytvořen v PHPBB Plus a proto taky využívá všechny jeho přednosti, ale i zápory. Vzhled webu se neustále mění a trofnu si říci, že vždy k lepšímu. Přes jednoduché menu se dostanete k nejdůležitějším částem webu a v nich už si najdete co potřebujete.

Ostatní přehrávače


Kromě věcí o Sanse e200 se také web zajímá o další přehrávače, ale na to ještě nejsou lidi, tak pokud máte jiný přehrávač od Sandisku a rádi byste pomáhali ostatním, tak se mi ozvěte a já vás rád přidám k moderátorů.

Web se neustále rozrůstá a pořád se zlepšuje, tak se určitě přijďte podívat.
stránka o přehrávačích sansa Adresa : http://sansa.b-ix.com
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: sansa sandisk e200 e250 e260 e270 e280 rockbox doom přehrávače mp3
Uloženo: 13.02.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.4
Hodnocení webu: 3.4

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde