recenze knih

Psát recenzi na vlastní web mi připadá stejně hloupé jako se někomu vnucovat reklamou.
Napíši tedy proč sbírám recenze knih. V dnešní době vycházejí tisíce knih jen v češtině (další tisíce jich na nás čekají v antikvariátech) a orientovat se v nich je dost obtížné. Když si jdu koupit pračku, zeptám se někoho komu důvěřuji a spolehnu se na jeho zkušenosti. Je to tedy o důvěře. Předpokládám, že recenze jednotlivých recenzetů na knihy, které jste četli, porovnáte se svým názorem a rozhodnete se, kterému recenzentovi můžete důvěřovat. Recenzenti nejsou nijak odměňováni a proto doufám, že to dělají z lásky ke knihám. Pokud by některý z nich chtěl psát reklamní recenze brzy to poznáte a přestanete ho brát vážně. Protože čtu všechny recenze, již vím, kteří recenzenti mají vkus podobný s mým, a naopak, kteří mne svým doporučením od koupě knihy odradí. Doufám, že můj web vám také pomůže při výběru knih.
Rozhodně nechci psát obsahy knih, abych umožnil nečíst povinnou četbu. Tuto službu musíte hledat jinde.
Pokud jde o kvalitu zdrojového kódu, vím, že je mizerná, protože se učím jen to nejnutnější. Na umístění v např. googlu mi nezáleží, protože preferuji stálé návštěvníky před náhodnými. Dokonce si myslím, že pokud vyhledávač neumí rozeznat mizerně naprogramované stránky s kvalitním textem od profesionálně naprogramovaných PR stránek, je to jeho chyba a ne moje.
Uživatelům jiných browserů se omlouvám, ale nemám čas ani chuť testovat stránky na jiné browsery nebo rozlišení než mám na svém PC.
recenze knih Adresa : http://www.hint.cz/recenze
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Autor: Fanýs
Klíčová slova: recenze knihy autor spisovatel
Uloženo: 05.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde