CENTROPOL ENERGY pro Český rozhlas

CENTROPOL ENERGY , A.S. SE STAL DODAVATELEM ELEKTŘINY PRO ČESKÝ ROZHLAS

V listopadu roku 2011 vydala společnost CENTROPOL ENERGY , a.s. tiskovou zprávu ohledně dodávky elektřiny pro Český rozhlas. CENTROPOL ENERGY je největším alternativním dodavatelem elektřiny a zemního plynu.

CENTROPOL ENERGY - Český rozhlas

Už je to tak a největší alternativní dodavatel elektřiny společnost CENTROPOL ENERGY , a.s. se stal předním dodavatelem elektřiny pro Český rozhlas. CENTROPOL ENERGY bude Českému rozhlasu dodávat elektřinu na 16 odběrných místech. Dodávky elektřiny pro Český rozhlas se pohybují v objemu několika milionů korun od společnosti CENTROPOL ENERGY , a.s. . Pro dodávku elektřiny od CENTROPOL ENERGY se Český rozhlas rozhodl z patřičného důvodu a to je cena. CENTROPOL ENERGY , a.s. , největší alternativní dodavatel zemního plynu a elektřiny se z tohoto důvodu stal dodavatelem elektřiny pro Český rozhlas.

CENTROPOL ENERGY a jejich zákazníci

Pro CENTROPOL ENERGY je Český rozhlas dalším významným zákazníkem z oblasti veřejných institucí. Společnost CENTROPOL ENERGY a.s. zná umění, jak výhodně na burzách nakupovat elektřinu,“ uvedl člen představenstva a obchodní ředitel firmy CENTROPOL ENERGY Lukáš Pokrupa“. Z tohoto hlediska mohl CENTROPOL ENERGY nabídnout Českému rozhlasu dodávku elektřiny za nejnižší cenu.

Poměrně po krátké době se stal CENTROPOL ENERGY významným dodavatelem pro veřejné instituce z oblasti dodávky elektřiny. Zákazníci společnosti CENTROPOL ENERGY a.s. jsou především okresní a krajská města, část ministerstva životního prostředí, ministerstva vnitra a také nesmíme zapomenout na kraje.
CENTROPOL ENERGY pro Český rozhlas Adresa : http://www.centropolenergy-plyn.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: Centropol Energy, Centropolenergy, Centropol, Centropol-Energy
Uloženo: 13.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde