Taneční škola pro každého

Chcete se naučit tancovat nebo zdokonalit své dosavadní taneční schopnosti? Pojďte si vybrat hned z několika tanečních kurzů! Předsudky, že taneční jsou jen pro mládež, už dávno neplatí. Hodiny tance jsou vyhledávané čím dál více i u dospělých. Nezáleží na tom jestli se chcete učit jako single a nebo jako pár. Pojďte se s námi učit tancovat!

Taneční škola Plamínek – kurzy pro mládež

Kurzy pro mládež jsou k dispozici ve dvou provedeních - základní a speciální kurz. Základní kurz je určen pro tancem „nepolíbené“ žáky nebo ty, co náplň základních kurzů už trochu pozapomněli. Vyučuje se hned na několika místech (Taneční Národní dům Smíchov, Palác Lucerna, Palác Dunaj a Kulturní dům Ládví) – zvolit si můžete dle svých preferencí. Vybrat si také můžete hned z několika tanečních mistrů. Náplň základního kurzu je 18 lekcí. Speciální kurz doporučujeme těm, co chtějí své - již nabyté taneční schopnosti rozvíjet a obohacovat o další taneční figury. Vyučuje se v Paláci Dunaj a kurz obsahuje 10 tanečních lekcí. Naše taneční škola poskytuje četné slevy na oba dva kurzy, které můžete nastudovat na našem webu.

Taneční škola pro dospělé

U nás mají všichni dveře otevřené. Ať už jste kterákoliv věková kategorie, nikdy není pozdě naučit se tancovat. Osmělte se, a uvidíte, že tanec může být i velká zábava! Taneční kurzy pro dospělé jsou rozděleny do 4 obtížností (začátečníci, pokročilí, pokročilí plus a velmi pokročilí). Tyto kurzy na sebe chronologicky navazují, můžete si tedy zvolit úroveň, která vám bude vyhovovat.
Pokud nejste z těch co by tanci nějak holdovali, ale víte o někom takovém, můžete ho potěšit milým dárkem - naším dárkovým certifikátem.

Flexibilní taneční škola

Pokud Vás zajímají trendy ve společenském tanci, i Vy si u nás přijdete na své. Naše taneční škola poskytuje i kurzy Salsy – vhodné pro začátečníky i pokročilé. A to není zdaleka vše. I dámy bez tanečního partnera nemusejí smutnit. To díky single lady dancingu - lekcím latinsko-amerického tance určeného pro ženy. Své zkušenosti mohou pak zúročit třeba na plesech v párovém tanci!

Přihlaste se nyní do naší taneční školy!

Pokud jste už rozhodnuti naučit se tancovat, můžete se přihlásit už nyní! Jarní kurzy pro dospělé začínají již 26.3.2012 (další dny na začátku dubna) a dne 14.4 začínají speciálky pro mládež! Také je zahájen zápis do podzimních kurzů 2012/2013 začátečníci – mládež. Nepropásněte tedy příležitost se přihlásit!
Další informace o tanečních kurzech, slevách apod. na www.plaminek.cz

Taneční škola pro každého Adresa : http://www.plaminek.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: tanecni skola, tanecni skola Praha, tanecni skola Plaminek, tanecni kurzy, tanec
Uloženo: 09.03.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde