Duo Metropol

Kapela Duo Metropol je hudební skupina s velkou tradicí, která začíná koncem 60.let minulého století, kdy spolužáci ze základní školy založili beatovou skupinu The Hell. Kapela byla v 70.letech za normalizace přejmenována na Metropol - v 80.letech se od základu vyměnilo složení hudebníků - skupina složila profesionální zkoušky u KKS Brno.
Po revoluci začali mnozí podnikat - věnovat se jiným aktivitám a vzniklo - Duo METROPOL - kapela z Brna, která hraje český a internacionální repertoir - ( od rock´n´rollu, disco hitparády až po českou lidovku ) pro posluchače každého věku z České republiky a zahraničí.


Duo METROPOL - kapela z Brna, která hraje český a internacionální taneční repertoár - ( od rock´n´rollu, disco hitparády až po českou lidovku ) pro posluchače každého věku z České republiky a zahraničí.
Výběr repertoáru je vždy podřízen konkrétnímu složení posluchačů a zahrnuje široké spektrum českých a zahraničních skladeb, evergreeny i současnou populární hudbu, skladby rockové, bluesové, instrumentální a samozřejmě lidovky (valčík, polka, tango...).
Pro V.I.P. akce - produkci tzv. tafel music, kdy vytváří atmosféru pro Vaše obchodní či jiné jednání jako hudební kulisa.


Duo Metropol Adresa : http://www.metropolmusic.cz/
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: kapela,hudba,hudební skupina,živá,taneční
Uloženo: 11.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 2.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde