Dymytry dokončují nové CD

Dymytry zahájili sezónu více než úspěšně. Nejprve zvítězili v českém kole soutěže Wacken Metal Battle, a budou tak první českou kapelou která nás bude reprezentovat na největším metalovém festivalu v Německém Wackenu. A aby vítězství nebylo málo, kapela svoji výbornou formu potvrdila i v další soutěži, tentokrát v MetalGATE Massacre, kde opět zvítězila.

Dymytry se ovšem nenechali těmito úspěchy uspat a dál pracovali na připravovaném CD. To ponese expresivní název „Neser!“. Momentálně se dokončuje booklet CD a připravuje se pro tisk.



Většinu hudby na CD složil kytarista kapela Jirka „Dymo“ Urban ml., texty, s velkou dávkou nadhledu a humoru, napsal zpěvák Jan „Protheus“ Macků. Za bicí soupravu used Miloš Meier (spolupráce například s Kamilem Střihavkou nebo Michalem Pavlíčkem), a o zvukovou stránku CD se postaral Honza Šmejkal (v minulosti spolupráce například s kapelou Arakain nebo Petrem Kolářem).

Kapela zároveň v těchto dnech představuje demosingl z desky s názvem Dejte mi pít. Dymytry na CD vyzráli k novému a modernímu pojetí metalu jako kombinace tvrdé muziky, zpěvných vokálních linek a hravých textů zpívaných v češtině. „Chtěli jsme všem ukázat, že i v našem žánru se dají dělat české texty, a také znovu naučit lidi chodit na tvrdou muziku,“ říká frontman kapely Jan „Protheus“ Macků.




Více informací:
www.dymytry.cz

Odkaz na stažení singlu Dejte mi pít: www.dymytry.cz/pracovni/dejte_mi_pit.mp3
Odkaz na videoklip Dost: www.youtube.com/watch?v=LN9EBOZxuP4

Dymytry dokončují nové CD Adresa : http://www.dymytry.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: dymytry, cd, singl, metal, jiří urban, jan macků
Uloženo: 13.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde