PcTapety.eu - revoluce ve wallpaperech

Web PcTapety.eu není jen tak obyčejný web s tapetami na plochu. Zachází ještě dále než stávající weby a nabízí pro uživatele opravdu rozmanitý výběr tapet na plochu, ale též i jejich rozlišení. Víme, že mnoho uživatelů má na svých počítačích různorodá rozlišení a proto jim vycházíme vstříc v podobě úprav tapet do různých rozlišení při zachování kvality.

Momentálně web PcTapety.eu disponuje 26 kategoriemi rozlišení a v zásobě má dalších 200 nestandartních rozlišení, takže na své si přijde opravdu každý. Pamatujte, že pro zachování kvality tapety na ploše, by jste si měli stáhnout takové rozlišení wallpaperu, které používáte na monitoru.

Web PcTapety.eu je ovšem revoluční hlavně v tom, že vám nabízí vyhledávání tapet na plochu dle barev. Zvolte si svou oblíbenou barvu a pak si jen už vybírejte to, co vás zajímá :-) A díky tagům, což jsou klíčová slova k tapetám, se dostanete opravdu na to, co chcete.

Pro grafiky, ale i laické uživatele, je tu možnost nahrání vlastních wallpaperů, které se automaticky převedou do více rozlišení.

Slova vám napoví, ovšem nic není lepší, než když se přesvědčíte na vlastní oči. Web PcTapety.eu má obrovský potenciál stát se jedničkou ve svém oboru.
PcTapety.eu - revoluce ve wallpaperech Adresa : http://www.pctapety.eu
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: tapety na plochu, wallpapers, wallpaper, tapety, obrázky, plocha, desktop
Uloženo: 23.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde