Fireshow Pyroterra

Pyroterra: to je Oheň, Akrobacie, Pyrotechnika, Bojová umění, dechberoucí triky s nejrůznějšími hořícími zbraněmi, působivé a netradiční choreografie. To vše podkreslené strhující moderní hudbou, vtahující do reje ohně a vystoupení samotného, které vás rozhodně nenechá chladnými. Profesionální skupina s řadou zkušeností z velkých i malých akcí nejen u nás, ale i v zahraničí.

Fireshow Pyroterra:

Jsme skupina mladých lidí zabývajících se ohnivou performance a tancem s ohněm. Naše skupina byla založena s úmyslem vystupovat, bavit a uchvacovat diváky svým uměním hry, tance a boje s ohněm.

Inspiraci pro svá vystoupení hledáme všude - v tanci, bojových uměních, akrobacii, mezi žongléry, kaskadéry, pyrotechniky, učíme se i z mnohých dalších oborů lidského vědění a umění pohybu.
Skupina vznikla v zimě roku 2006 na popud tří nejlepších přátel, kteří ji založili s jasně daným cílem – zprostředkovávat netradiční a profesionálně zpracované představení.

Na jaře roku 2007 se naše řady rozšířili o čtyři nové členy, diky čemuž jsme mohli začít pracovat na mnohem větších projektech.V roce 2008 jsme začali pravidelně podporovat šermířsko-kaskadérskou skupinu Burdýři na zahraničních akcích. Nejprve jako doplněk programů, později jako samostatná skupina.V sezóně 2009 naši členové procestovali v řadě vystoupeních značnou část severní Itálie a jako celku se nám dostalo cti zúčastnit se jednoho z největších historických festivalů v Evropě, jenž pořádá městský stát San Marino. Skupina se zaměřuje zejména na moderní pojetí svých vystoupení, a proto stále zkouší hledat nové a netradiční prvky. Nebráníme se žádným novým nápadům ani zkušenostem, pokud jsou jen trochu realizovatelné.
Fireshow Pyroterra Adresa : http://pyroterra.cz
Kategorie: Kultura, umění­, hudba
Klíčová slova: fireshow,fire show,show,fire,uv show,ohňová show,ohnivá show,šou,pyroterra
Uloženo: 28.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde