Bělení zubů - jednoduše, bezpečně a doma

Nejvhodnější metodou bělení zubů doporučovanou stomatology je bělení pomocí pryžového aplikátoru a gelu s účinnou látkou jménem karbamid peroxid 10%(zubaři používají 35%). Tato klinicky testovaná látka, která se používá ve stomatologii přes třicet let, je k zubům maximálně šetrná. Gel v aplikátoru působí komplexně na celý zub, desinfikuje dutinu ústní a preventivně působí proti parodontóze.

White Pearl bělí zuby profesionálně, bezpečně a v pohodlí domova. Bělení přitom probíhá shodným způsobem jako bělení zubů u lékaře. Balení obsahuje bělící gel a pryžové aplikátory, které se vytvarují jednoduchým způsobem tak, aby přesně kopírovaly zuby. Při použití 60 minut denně jsou první výsledky viditelné po několika dnech a krásně bílé zuby vydrží až několik let.

Svěřte svůj úsměv nejprodávanějšímu bělení zubů v ČR. White Pearl kombinuje profesionální lékařské technologie a jednoduchost použití v pohodlí domova. Navíc nestojí víc, než návštěva u kadeřníka, pár krabiček cigaret, 60 minut v soláriu nebo masáž. Cena 450,-(65ml) a 595,-(130ml gelu).
Bělení zubů - jednoduše, bezpečně a doma Adresa : http://www.krasnyusmev.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: bělení zubů
Uloženo: 29.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde