Pizza restaurant Antonio

Jsme dobře zavedená pizzerie kousek od Zbraslavského náměstí, kde děláme pizzu, minutky, steaky, těstoviny a saláty. Vybere si u nás opravdu každý a zaručujeme, že Vám u nás bude chutnat. Ceny jsou u nás velice příznivé a ani na hmotnosti jídla Vás neošidíme, ba naopak. I ti největší jedlíci mají s naší porcí jídla co dělat. Platit u nás můžete i jakoukoliv kreditní kartou nebo stravenkami - Ticket restaurant a Sodexhopass.
Pokud jste z okolí Zbraslavi (cca do 15 km), veškeré jídlo si můžete objednat telefonicky domů.
Posedět u nás můžete v našem příjemném chladném sklípku, na baru nebo v rozkvetlé zahrádce.
A jedna dobrá zpráva pro milovníky piva - pokud máte rádi Krušovice, máte vyhráno. Pokud ne, určitě Vám u nás zachutnají.
Nepijete alkohol? I Vy nepřijdete zkrátka. Můžete si vybrat ze široké nabídky džusů a ostatních nápojů, včetně míchaných koktejlů.
V prostorách PIZZA - RESTAURANTU je také možné pořádat oslavy narozenin, promocí, svatby a jiné společenské akce.
Nyní Vám nezbývá nic jiného, než nás přijít navštívit a osobně se přesvědčit, že to co jste si zde o nás, přečetli je pravda.
Pokud jste z okolí Zbraslavi (cca do 15 km), veškeré jídlo si můžete objednat telefonicky domů. Platba možná stravenkami Gastrotour, Ticket Restaurant.
Cigarety a nápoje se nepočítají do slevy na dopravu.
Pokud si objednáte jídlo domů, rázem se z Vás stane profesionální kuchař, který překvapí svoji manželku či tchýni hotovou večeří bez špinavého nádobí.
Rozvoz jídla do Zbraslav, Lipenice, Lahovice, Lahovičky, Strnady, Komořany. Rozvážíme pizzu do Malá Chuchle, Kazín, Dolní Břežany, Skochovice, Vrané nad Vltavou, Jíloviště, Radotín a Zlatníky. Rozvoz jídla a pizzy.
Obaly na Vaše jídlo zdarma.

Pizza restaurant Antonio Adresa : http://www.antonio-pizza.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: pizza, rozvoz, rozvoz pizzy
Uloženo: 15.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde