Janforcs web

Jangorcs web


Při pohledu na tuto stránku úpřímně rečeno nevím co si mám myslet. Stránka nabízí zřejmě různé informace ze světa a je zpracována velmi amatérským způsobem. Stránku navštívilo něco kolem 1000 lidí.

Přehlednost
V tomto případě se mi zdá, že jde o antipřehlednost. Velmi špatně zvolené pozadí jakési krajiny. Různé velikosti a barvy písma také na přehlednosti nepřidaly. Při kliknutí na jakýkoliv odkaz na vás vyskočí nové okno a zde najdete další odkazy a nová okna. Pokud zde něco hledáte, tak to nenajdete.
10%

Aktualizace
Nezdá se mi, že by tato stránka byla často aktualizována. Je zde například rozlosování MS ve fotbale z roku 2006.
5%

Obsah
Obsahově tento web není nijak vymezený, střídá různá témata a není lehké o tom psát recenzi :-) Myslím, že by si autor měl trochu ucelit cíle svých stránek a zaměřit se na méně témat.
5%

Komunikace s návštěvníky
V tomto ohledu je zde dobré, že je tu návštěvní kniha, i když je trochu těžké ji najít, a také ShoutBoard. Je zde i nějaká anketa, ale nepodařilo se mi rozluštit, co zkoumá.
30%

Grafika
Po grafické stránce to také není dobré. Rozhodně doporučiji změnit pozadí, utřídit odkazy na jedno barevné téma, lépe rozmístit reklamy atd.
5%

Vyhodnocení: 11%
Návstěvníkům této stránky doporučiji nutnou dávku trpělivosti, pokud sem zavítáte. Ale řekl bych, že to bude ztráta času. Věřím, že autor tyto stránky zvelebí, aby se mohla napsat mnohem lepší recenze.

RockySouthPaw 22. ledna 2009
Janforcs web Adresa : http://www.mujweb.cz/www/jangorcs/index.htm
Kategorie: Jiné
Autor: rockysouthpaw
Klíčová slova: fotbal, škola, letectví
Uloženo: 22.01.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde