Mystika

Většina těch, kteří tyto stránky navštíví, jde za konkrétním cílem. Materialisticky smýšlejícího člověka obsah stránek moc nepotěší, neboť nepopírá existenci Bohů, a dokonce ani takových bytostí, jako jsou vampýři, lykantropové a další. V čem jsou tyto stránky jiné, než spousta blogů, které se zabývají podobnými tématy? Snad tím, že se ke všemu snaží přistupovat profesionálně a téměř vědecky. Dalším plusem jsou články, které nejsou zkopírované z jiných webů, ale většinou vznikly výtahem z literatury, či překladem z jiného jazyka.
Stránky nabízí sympatické modré prostředí, vytvořené na zakázku přímo pro tento web, nejedná se tedy o tuctovou šablonu, které většinou weby na webgardenu mají.
Myslím že návštěva těchto stránek je dobrou volbou pro ty, kteří hledají informace o Vikinzích, nebo nadpřirozených bytostech dávnověku, ale moderního člověka moc nenadchnou. Snad jen studenty historie zaujmou přepisy severských ság.
Sympatické je, že stránky obsahují chatbox, blueform i questbook, kde návštěvníci mohou sdělit svůj názor a navíc je možné ohodnotit jednotlivé články, tak, ja se tomu činívá u blogů.
Mystika Adresa : http://www.mystika.7x.cz
Kategorie: Jiné
Klíčová slova: mystika, vampýři, vikingové, germáni
Uloženo: 20.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde