já a moje španělsko

Hned v úvodu Vám tyto stránky navodí pocit klidu, prázdnin, odpočinku. Otevře se před Vámi pohled na moře s ostrovem plným palem.
Hned pod tím článek španělská svatba a v něm vše potřebné k uzavření sňatku s horkokrevným španělem či snad temperamentní španělkou? Ovšem tyto informace vám poslouží i ke svatbě v jakkékoliv zemi.
Dále objevíte velice užitečné informace týkající se normálního života ve Španělsku, ať již informace o zdravotním pojištěním, bankách, cestování, městech, životě...i o Vánocích.Toužíte se seznámit se španělem? Nic snazšího, než odpovědět na inzerát, třeba Pabla. Jste ve Španělsku a přesto byste si rádi dali českou kuchyni? Teď můžete v nově otevřené restauraci se jménem TOMI BAR ve Valencii a je i s českým pivem! Na těcto stránkách je vše servírováno přehlednou formou- i fotbal.Velice je zde rozpracována španělská mentalita, která je přeci jenom odlišná od té naší. Doporučuji ji pečlivě prostudovat před cestou, lépe pochopíte chod španělské společnośti a budete se v této krásné zemi cítit ještě lépe.Po přečtení všech těchto informací vám nezbyde nic jiného než se vydat do slunného Španělska a ověřit si teorii v praxi.Jsou to super stránky o Španělsku, přehledné, účelné, moc doporučuji. A co říci na závěr VIVA ESPAŇA!!! Ať žije Španělsko!!!
já a moje španělsko Adresa : http://misspaja.sblog.cz
Kategorie: Jiné
Autor: Simona
Klíčová slova: španělsko, fotky, mentalita, rady..
Uloženo: 03.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde