Kurzy první pomoci a záchranářství,

Chcete vědět, co dělat při dopravní nehodě, úrazu v domácnosti, na ulici, hřišti? Být si jistí při poskytování první pomoci? Nebát se a nezmatkovat? Přihlaste se na nabízené kurzy.Budete mít možnost stát se záchranářem a vyzkoušet si na modelových situacích nejenom nabyté vědomosti, ale i rychlost svého rozhodování a v neposlední řadě i pevnost nervů.Těchto kurzů se může zúčastnit jak laická veřejnost, tak i zaměstnanci společností, kteří mohou využít získané vědomosti při každodenním kontaktu. / cestovní kanceláře, autoškoly,vedoucí táborů, atd./
Toužíte stát se zdravotníkem profesionálem? Pak využijte nabídku rekvalifikačních kurzů akreditovaných MŠMT. Máte děti a nevíte co s nimi, např. o prázdninách? Zde máte možnost je přihlásit na tábor. Třeba již tuto zimu , na lyžařský tábor vedený zdravotníky.
A nějaká výtka?
Pro veřejnost by bylo určitě zajímavé na těchto stránkách najít konkrétní odkazy, návody na první pomoc, vysvětlení základních postupů atd.
V dnešní době se stává stále důležitější vědět, jak poskytnout první pomoc a k tomu nám může napomoci absolvování kurzů nabízených na tomto webu.
Kurzy první pomoci a záchranářství, Adresa : http://www.czkpz.cz
Kategorie: Jiné
Autor: Simona
Klíčová slova: první pomoc, záchranáři, resuscitace
Uloženo: 15.11.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.3
Hodnocení webu: 3.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde